Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vine vara! Investeşte în sandale din piele pentru ţinute cât mai sexy şi confortabile

Încălţămintea din piele naturală, cu precădere perechile de sandale din piele reprezintă recomandarea specialiştilor pentru ţinute de vară cât mai lejere, elegante şi confortabile din toate punctele de vedere. Sandalele din piele pot fi purtate în perioada caldă, atât la evenimente, cât şi în ţinutele office, business sau casual. Dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, sandalele de piele naturală reprezintă o investiţie foarte bună în garderobă, în look-ul şi în starea de bine a purtătoarelor. Desigur, o pereche de sandale de piele reprezintă o investiţie de lungă durată, de aceea trebuie întreţinute pentru a-şi menţine strălucirea.

Sandalele de piele – alegerea potrivită pentru rochiile de seară

Sandalele de piele reprezintă încălţămintea elegantă perfectă pentru rochiile elegante de seară, iar aceasta transforma alegerea unui obiect vestimentar aparent banal, într-o reală apariţie. Femeile nu trebuie să facă rabat de la calitate, ci să investească în sandale de piele de cea mai bună calitate, care, datorită acestui material, vor fi mereu la modă, comode şi permit purtătoarelor să stea în picioare oricât este nevoie, fără ca picioarele să transpire.

Sandalele de piele cu toc înalt se vor potrivi cu siguranţă rochiilor elegante de seară de vară. Rochiile de seară de vară, atât lungi, cât şi midi şi scurte, fac mereu echipă bună cu sandalele. Acestea îmbracă cel mai frumos şi mai elegant piciorul unei femei, reprezentând accesorii impresionante.

Cum se întreţin sandalele de piele?

Pentru că sandalele de piele să reziste un număr cât mai mare de sezoane, se recomandă utilizatoarelor să:

Cele mai citite articole

·  le cureţe după fiecare purtare, cu o lavetă moale, umedă, bine stoarsă, pentru a evita apariţia petelor de la surplusul de apă. Se poate acţiona şi cu o picătură de detergent de vase de înaltă calitate, dacă nu este vorba de piele naturală întoarsă;

·  le hidrateze cu ajutorul unui tratament special, ori cu un strat subţire de cremă de corp, pentru că pielea să rămână elastică şi strălucitoare;

·  fie depozitate atâta timp cât nu sunt purtate în mod corespunzător, în locuri uscate şi ferite de umezeală, de radiaţii, de căldură excesivă.

Sandalele de damă din piele naturală reprezintă un tip de încălţăminte potrivită şi pentru birou, nu numai pentru ţinutele elegante şi evenimente, nu numai pentru ţinutele casual sau chic. Vara, când temperaturile ating cote maxime inclusiv la birou, se recomandă purtarea sandalelor din piele naturală, cu toc gros sau subţire, cu sau fără accesorii (volănaşe), cu barete simple sau încrucişate, în modele simple sau florale. În funcţie de cele mai des folosite ţinute din garderoba, pentru a merge la birou, se va alege perechea de sandale sau perechile de sandale potrivite. 

Cele mai citite articole