Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Top 3 oferte Mercedes-Benz B Class rulate la Auto Schunn Romania

Mercedes Benz a lansat de-a lungul timpului numeroase modele care au atras atenția admiratorilor mărcii, care își doresc autovehicule care ies în evidență prin calitate și tehnologii de top. Cele mai dorite vehicule le poți găsi în showroom-uri dar și la diferite companii și dealeri care comercializează auto rulate Arad

Mercedes B Class se distinge prin eleganță, forță și stil, iar modelele B180 sau B200 sunt acum disponibile la reprezentanta auto rulatedin orașul tău. Auto Schunn este prezent în Timișoara, Arad, Sibiu, Deva și Suceava, ca partener autorizat Mercedes-Benz. Cele mai moderne modele Mercedes sunt acum la dispoziția ta, iar autovehiculele rulate din ofertă se prezintă la cel mai înalt nivel tehnic și estetic. 

Modelul Mercedes B180 d 7G-DCT Camera Park, cu motorizare Diesel, este acum la doar 25.500 euro, fără TVA, în cadrul ofertei de auto rulate, redus de la prețul inițial de 34.867 euro. Acest autovehicul cu capacitate cilindrică de 1461 cmc impresionează prin aspectul puternic, la un consum modest de carburant, în medie de 4.2 l /100 km. Dotat cu jante din aliaj, de 40.6cm, autovehiculul cucerește prin dotările interioare, dar și prin opțiunile tipice Mercedes. Scaunele acoperite cu piele, ornamentele cu aspect de fibră de carbon și plafonul din stofă gri alcătuiesc un decor interior care impresionează.

Asistența la limitarea vitezei, sau menținerea benzii de rulare te ajută să transformi șofatul într-o experiență sigură. Parktronic- asistența activă la parcare, este completat de camera video pentru deplasare în marșarier. MBUX, sistemul infotainment de la Mercedes este la dispoziția șoferului, cu informații despre trafic, starea drumurilor sau știri utile. Sistemul de climatizare alcătuiește un ambientrelaxant, care te convinge prin confort și eleganță.

Mercedes-Benz B 200 SPORT ED. MEMORY 7G-DCT Multibeam Led este alegerea celor care își doresc un model agil și compact de autovehicul, cu dotări deosebite. Acest vehicul rulat este disponibil la un preț de 29.550 euro, fără TVA, redus de la prețul inițial de listă de 42.325 euro. La un rulaj de 57000 km, acest autovehicul își păstrează neschimbate performațele motorului de 1332 cmc, alimentat cu benzină. Ediția Sport se remarcă prin caroseria compactă, jantele masive AMG din aliaj, 45.7 cm. 

Cele mai citite articole

Dotările opționale cuprind linia de echipare AMG, Multibeam led, conexiunea cu dispozitivile mobile Apple CarPlay sau Android Auto. Confortul se îmbină în mod fericit cu tehnologia de ultimă oră și siguranța supremă. Multimedia MBUX și asistența la parcare, oglinzile rabatabile acționate electric, airbagurile perfomante adaugă un plus de performanță acestui model deosebit de la Mercedes.

O altă alegere excelentă de auto rulat este modelul Mercedes-Benz B 180 7G-DCT Camera Parktronic, un vehicul puternic, fabricat în anul 2019. Te poți bucura de performațele sale la doar 25.400 euro fără TVA, un preț redus de la valoarea de listă inițială de 33.195 euro.  

Motorul cu puterea de 135 cp consumă doar 5.5 l/100 km, iar norma de poluare euro 6 te asigură că acest model este prietenos cu mediul și respectă principiile ecologiei.Confortul te va surprinde plăcut, căci printre dotările opționale ale acestui model Mercedes se remarcă suspensia de calitate, sistemul de climatizare Thermatic, compartimente de depozitare multiple, situate inclusiv în cotiera centrală. Funcțiile infotainment ale sistemului MBUX te țin la curent cu toate informațiile de care ai nevoie la bordul acestui vehicul.

Scaunele încălzite și asistența la parcare sau frânare te ajută să trăiești o experiență deosebită la volanul unui Mercedes. Pachetul de asistență la parcare cu cameră video pentru marșarier îți va facilita orice manevră, reducând riscul de zgârieturi sau incidente neplăcute.

În concluzie, dacă îți dorești un automobil modern, performant și fiabil, poți alege modelele Mercedes B Class rulate, la prețuri excelente. 

Cele mai citite articole