Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Haine de blană care pot avantaja forma corpului

Stilul luminos al unei haine de blana este destinat în primul rând ieșirilor de seară, astfel încât, poți purta în siguranță rochii exclusiviste, costume elegante, fuste neobișnuite și bluze pe sub ea. În același timp, cu o atenție corespunzătoare la detalii, o haină de blană poate fi purtată în viața de zi cu zi. 

Pentru a face acest lucru, va trebui să renunți la seturile de haine sfidătoare. Acestea vor fi înlocuite de rochii sau pantaloni laconici care vor aduce armonie imaginii și o vor face casual și adecvată. Hainele de blană la modă din 2021 nu ar trebui doar să aibă o croială actualizată, ci și să se potrivească bine pe siluetă, eliminând astfel, defectele și subliniind avantajele. 

Doamnele pline și fetele zvelte pot arăta armonios în haine de blană. Magazinul online paisishop.ro permit femeilor și fetelor de diferite dimensiuni să aleagă haine de bană potrivite.

Haine de blană la modă 2021 pentru forma corpului – măr

Femeile cu forma corpului „măr” au de obicei un bust proeminent, o burtă bombată și picioare subțiri. Pentru a decora îmbrăcămintea exterioară, trebuie să alegi un stil care să nu sublinieze zona taliei. Este recomandabil să alegi haine de blană cu păr scurt și tăietură evazată. Lungimea optimă pentru femeile cu acest tip de corp este de până la jumătatea coapsei. Astfel de vestimentații vor face ca silueta să arate grațios.  

Haine de blană la modă 2021 pentru forma corpului – pară

Cele mai citite articole

Fetele cu forma corpului pară au de obicei șolduri rotunjite, care sunt mult mai late decât umerii. Modelele de lungime medie cu tăietură liberă, sunt cele mai potrivite pentru astfel de fete. O opțiune excelentă ar fi hainele de blană cu mâneci largi, talie înaltă și cordon. Hainele de blană cu tăietura la baza gâtului vor ajuta la echilibrarea părții superioare și inferioare a corpului. Pentru a crea o siluetă frumoasă, ai putea alege haine de blană în culoarea gri.

Haine de blană pentru femei cu forma triunghi și triunghi inversat

Femeile cu un corp în formă de triunghi nu ar trebui să cumpere haine scurte de blană. Produsele vor da un accent nedorit pe coapsele voluminoase, reducând vizual partea superioară. Fetele cu forma triunghi au nevoie de un efect diferit, fiind important pentru ele să echilibreze forma corpului. 

Hainele de blană cu glugă sau guler voluminos vor face față acestei sarcini. Dacă nu poți obține modelul potrivit, atunci o eșarfă frumoasă va ajuta la echilibrarea siluetei. Tivul ținutei ar trebui să aibă o extensie spre partea de jos. Este important să alegi lungimea potrivită a hainei de blană. 

Ar trebui să acoperi cea mai lată parte a coapsei. Modelele trapezoidale arată armonios pe corpul acestor femei. Doamnele cu forma „triunghi inversat” pot cumpăra haine de blană care au centură. Accesoriul te va ajuta să subliniezi linia taliei și să faci silueta mai subțire. 

Cele mai citite articole