Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Standardele de siguranță ale huselor de telefon

Deși nu este cel mai nou model lansat pe piață, unul din telefoanele de ultima generație este iPhone 11 Pro, de aceea și prețul acestuia încă este unul destul de ridicat. Implicit și huse  iPhone 11 Pro sunt printre cele mai căutate deoarece este foarte important că posesorii acestora să le ofere protecție împotriva accidentelor și uzurii.

O husă rezistentă și durabilă oferă unui smartphone scump protectie împotriva celor mai comune deteriorări pe de-o parte, dar îi menține și aspectul impecabil pentru o perioada mai lungă de timp pe de altă parte. În acest fel este menținută valoarea unui telefon, cu atât mai mult cu cât valoarea inițială a fost una însemnată. 

În funcție de motivele pentru care este folosit telefonul – la birou, pentru relaxare, pentru fotografie –husele de telefon care pot fi alese se astfel să se încadrează în diferitele stilurilor posesorilor acestora. Astfel că dacă oamenii de afaceri pot opta pentru o carcasa slim, neagră sau cu reflexii metalice, un lucrător pe șantier poate alege carcase mai rezistente, potrivite pentru condiții de supraviețuire, deoarece este un mediu cu nisip, praf sau umezeală.

De asemenea, adolescenții pot alege un model cu formația sau sportul preferă, sau cu motive amuzante. Astfel că, indiferent de jobul deținut, de pasiunile avute sau de personalitatea posesorului de telefon, este imposibil că orice dorința sau idee în legătură cu aspectul husei de protecție să nu fie găsită deoarece opțiunile în acest domeniu sunt aproape nelimitate.

Modelele de huse pentru iPhone 11 Pro, printre cele mai căutate

Cele mai citite articole

Husele de iPhone 11 Pro sunt special concepute pentru acest model de telefon, model ce se adresează, în special, iubitorilor de tehnologie care urmăresc să fie mereu în pas cu cele mai noi descoperiri din domeniul IT și comunicații. De aceea și piață de accesorii trebuie să țină pasul cu evoluția această accelerate, cerințele din acest domeniu în ceea ce privește husele de telefon fiind foarte variate.

În plus, alegerea unei huse potrivite trebuie să țină cont, în primul rând, de nivelul de protecție de bază, ideal fiind că această să fie realizată dintr-un material care să absoarbă șocurile și care să acopere colțurile vulnerabile ale smartphone-ului. Însă, această trebuie să fie adaptată și tipului de personalitate a individului, îmbinând astfel utilul accesoriului cu plăcutul, aspectul estetic fiind foarte important pentru posesorii de telefoane inteligente.

Printre cele mai bune huse pentru telefon sunt cele care oferă protecție ridicată împotriva factorilor externi. De aceea, aceste accesorii sunt testate în funcție de anumite standarde, precum ratingul IP (Ingress Protection – se oferă la abilitatea husei de a oferi protecție împotriva apei și prafului), MIL-STD 810G-516.6 (certificare militară ce acoperă rezistență husei la căzături, șocuri sau vibrații), Otterbox Certified Drop Protection (fiecare tip de husă este supus la peste 24 de teste diferite, timp de peste 238 de ore).

Drept urmare, deși husele de protectie a telefoanelor oferă o versatilitate și flexibilitate, acestea trebuie să respecte anumite standarde de siguranță și calitate. 

Cele mai citite articole