Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4 avantaje de a folosi Ro.Exchange ca platformă de tranzacţionare pentru criptomonede

Cryptomonedele sunt din ce în ce mai folosite pentru tranzacţionări. Ele sunt în continuă dezvoltare şi vor avea multiple avantaje în viitor, precum au şi în prezent. Ro.Exchange este o platformă de tranzacţionare pentru astfel de monede, făcând posibilă schimbarea sau decontarea, în funcţie de nevoile celor ce îşi fac cont pe platformă. Toate informaţiile sunt foarte bine securizate şi verificate, iar tu ai multiple avantaje dacă foloseşti Ro.Exchange

Iată care sunt principalele beneficii pe care le vei descoperi folosind platforma aceasta pentru tranzacţiile tale:

1. Ro.Exchange este o platformă cu transparenţă în ceea ce priveşte comisioanele existente

Există foarte multe situaţii în care comisioanele sunt ascunse sau în care sunt scrise anumite cifre, iar realitatea se dovedeşte a fi diferită. Ro.Exchange oferă o transparenţă totală pentru ca tu să cunoşti otul înainte de a face tranzacţia. Vei ştii tot ceea ce este necesar pentru a putea lua deciziile în mod corect şi asumat. Ai astfel un comision de 0.15% maker/taker. Aceasta este taxa de tranzacţionare pentru toate perechile. Există taxe de reţea care se găsesc în tabelele din platformă. Nu vei avea niciodată taxe ascunse, comisioane de care ştii doar la final sau pe care nu le observi.

2. Tranzacţiile se pot realiza imediat

Cele mai citite articole

Tranzacţiile instantanee sunt foarte apreciate întotdeauna. Ai TradingView integrat şi poţi observa tot ceea ce doreşti. Există un mecanism care permite desfăşurarea anumitor tranzacţii şi a decontărilor, în timp real. Societatea actuală are nevoie de acţiuni rapide, care să permită o bună gestionare a timpului existent. Comenzile de tip limit şi market din cadrul platformei permit tranzacţiile instantanee, ia tu te poţi bucura de realizarea imediată a acţiunilor solicitate.

3. Ai securitate permanentă şi totul este verificat

Ȋnainte de a putea tranzacţiona ai nevoie de un cont. El este verificat, iar toate informaţiile sunt trecute prin filtre pentru a descoperi posibilele situaţii de greşeală sau de rea intenţie din partea anumitor persoane. Există sistemele cu protocoalele standard de tip SSL. Ȋn plus, există şi cererea de verificare Google în 2 paşi, şi, de asemenea, serverul este securizat. Astfel, ai toate motivele să poţi tranzacţiona corect şi în siguranţă, de fiecare dată. Poţi avea încredere deplină şi te poţi bucura de tranzacţii rapide şi eficiente oricând.

4. Sunt acceptate mai multe tipuri de monede

Ȋn cadrul Ro.Exchange sunt acceptate mai multe cryptomonede populare la momentul actual. Astfel, o să poţi tranzacţiona folosind Bitcoin, Ripple, Tether USDT, Dash, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash. Se foloseşte Euro, moneda acceptată în 19 state europene ca fiind cea oficială.

Cele mai citite articole