Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sfaturi pentru a planifica nunți cu un buget

Sfaturi pentru a planifica nunți cu un buget

Estimarea bugetului pentru nunta ta este o provocare daca nu ai avut niciodata ocazia sa planifici un eveniment mare. Este greu să stabilești suma exactă de bani de care vei avea nevoie în cazul în care nu ești sigur de valoarea pe care o vei primi pentru banii tăi. Uneori, nunta pe care cuplul și-o dorește nu este în concordanță cu ceea ce sunt capabili să -și petreacă și de aici încep problemele. Iată șapte sfaturi pentru a reduce costurile nunții și pentru a vă ajuta să vă mențineți bugetul!

1. Limitați-vă lista de invitați.

Uneori mai puțin înseamnă mai mult! Luați în considerare situația astfel: fiecare oaspete costă bani. Aceasta poate suna ca o afirmație dură, dar este adevărul! Cu fiecare adăugare la lista ta de invitați, adaugi la prețul evenimentului tău.

Dacă doriți să economisiți bani pentru ziua nunții, s-ar putea să preferați să aveți o nuntă mai mică, intimă. În cazul în care câți invitați participă la nunta dvs. nu contează pentru dvs. sau partenerul dvs., luați în considerare reducerea numărului de invitați pe care îi invitați cu 20%. De asemenea, puteți invita mai mulți invitați la ceremonia de nuntă și puteți avea o recepție intimă pentru familia și prietenii apropiați.

2. Vizitați vânzătorii.

Petreceți ceva timp căutând diverși furnizori de nuntă. Dacă sunteți în căutarea unui bucătar cu experiență în deserturi, nu îl selectați pe primul pe care îl întâlniți, acesta nu este ruleta cazino online NetBet unde trebuie să rămâneți cu locul în care aterizează mingea. Planificați o perioadă în care vă puteți întâlni cu mai mulți furnizori pentru a vă asigura că primiți servicii de cea mai bună calitate la cel mai mic preț.

Nu există nimic mai bun decât o recomandare pozitivă de la o sursă de încredere! Asigurați-vă că cereți rudelor și prietenilor dumneavoastră recomandări ale celor mai buni vânzători de recomandat. După ce ați identificat un furnizor care pare a fi potrivit, căutați recenzii online pentru a vă asigura că ați ales un câștigător potrivit.

3. Puteți găzdui recepția sau ceremonia acasă sau în aer liber.

Locația ocupă cea mai mare parte din bugetul nunții. De ce să nu reduceți costurile folosind ca fundal propria casă sau a părinților sau chiar un parc public? O recepție și o ceremonie în aer liber într-o locație cu semnificație personală elimină necesitatea unui loc de nuntă extravagant.

Când este cazul în care optați pentru o adunare în aer liber, asigurați-vă că aveți un plan alternativ. Căldura sau chiar ploaia îți pot strica planurile, așa că asigură-te că ai o altă opțiune.

4. Solicitați membrilor familiei și prietenilor să schimbe abilitățile pentru a cumpăra cadouri.

Dacă aveți prieteni sau membri ai familiei care sunt creativi sau au abilități în organizare, îi puteți invita să-și arate talentele în timpul nunții în loc de un cadou. Ați prefera un mixer electric sau muzică live fără costuri?

Atingeți rețeaua dvs. Mătușa ta este un florar amator? Cunoști pe cineva care are un ochi artistic? Cunoști un proprietar de restaurant din apropiere care ți-ar putea oferi spațiul său? Dacă nu sunt în măsură să ofere servicii fără costuri, puteți obține totuși o reducere incredibilă.

Cele mai citite articole

Nu uita de asemenea abilitățile tale. Folosiți-vă experiența pentru a tranzacționa servicii legate de nuntă. Vă puteți schimba abilitățile de design grafic pentru a obține un tort de nuntă gratuit sau vă puteți schimba experiența contabilă pentru a obține modificări gratuite la rochie. Fă-l al tău!

5. Fă-o singur ori de câte ori este posibil.

Tu și partenerul tău veți economisi costuri făcând munca singur. Cu toate acestea, un cuvânt către înțelepți: fă-o doar atunci când ești sigur că rezultatul final merită timp și efort. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a finaliza toate proiectele de bricolaj.

Invitațiile de nuntă care arată frumos sunt grozave, dar chiar trebuie să plătiți 800 USD pentru ceva care se va termina la gunoi? Puteți economisi bani creând singur invitațiile de nuntă. Tot ce aveți nevoie este o imprimantă de casă de calitate și un kit de invitație achiziționat de la magazinul de papetărie sau de la vânzătorul de articole de birou.

În loc să angajezi un catering, gestionează-ți singur pregătirea mâncării! Împreună-te cu familia pentru a crea un meniu și pentru a cumpăra alimente și alte rechizite de la un magazin angro. Faceți piese centrale de masă și buchete cu rechizite de la magazinul de dolari sau de la florăria angro. De asemenea, puteți tăia flori din curtea dvs. Luați în considerare și utilizarea decorațiunilor de sezon!

6. Creați un tort de nuntă fals.

Torturile de nunta pot fi costisitoare. Puteți economisi bani decorand un tort de nuntă fals. Un patiser sau cineva pe care îl cunoașteți, cu un talent de glazură demn să participe la concursul de coacere al spectacolului poate decora o grămadă de spumă de polistiren la fel de generos ca și adevăratul tort de nuntă. Serviți oaspeților felii dintr-un tort netăiat pe care l-ați achiziționat de la supermarket. Nu vor putea face diferența!

Dacă ești pasionat de tradiția de a tăia prăjiturile, poți crea un tort mai mic pentru tine și partenerul tău proaspăt căsătorit. Ar putea fi folosit ca un topper pentru tort pentru un aspect care seamănă cu cel real!

7. Asigurați-vă că vă planificați nunta din timp.

Evitați costul unei cine asezătoare organizând ceremonia de nuntă după-amiaza și găzduind recepția pentru a fi mai mult un cocktail de seară, cu mâncare și băuturi care sunt distribuite.

Luați în considerare și ziua săptămânii. Puteți plăti până la jumătate din costul locației pe care o alegeți dacă aveți ceremonia duminica sau vineri. În plus, veți avea mai multe opțiuni pentru furnizori, cum ar fi brutării, DJ și fotografi, care tind să fie rezervate destul de repede în weekend.

Tine cont de sezon. Septembrie și octombrie sunt printre cele mai populare luni pentru căsătorie. Deci, probabil că veți cheltui mai mult în toamnă, când resursele de nuntă sunt limitate.

Șansa de a avea o nuntă frumoasă la un buget este posibilă!

Amintiți-vă că nunta voastră este despre voi doi, precum și despre căsătoria voastră . Va dura mai mult de o zi a nunții. Prin tot haosul de planificare a nunții, asigurați-vă că nu vă pierdeți atenția asupra a ceea ce contează cu adevărat. Cheltuiala de a cheltui mult pentru nunta ta nu va arăta dragostea voastră unul pentru celălalt, cu toate acestea, va duce la buzunarele goale în banca voastră. Este cu totul posibil să găzduiești o nuntă la preț accesibil, frumoasă și elegantă și, de asemenea, rentabilă!

Cele mai citite articole