Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai bune detectoare de camere ascunse pentru a-ti oferi liniste in urmatoarea ta escapade

Cele mai bune detectoare de camere ascunse pentru a-ti oferi liniste in urmatoarea ta escapade

In ultima perioada ati analizat zeci de oferte de cazare pentru a o gasi pe cea mai potrivita pentru urmatoarea dvs. escapada. Ati petrecut o gramada de timp planificand calatoria si sunteti super incantate, abia asteptati sa va bucurati in sfarsit de sejurul dumneavoastra. 

Insa, in timp ce incepeti sa va faceti bagajele, inima vi se strange brusc la gandul unui lucru despre care ati auzit recent: unele spatii de cazare ar putea avea camere ascunse pentru a-i supraveghea pe turisti.

Nimeni nu vrea sa fie supravegheat in timp ce se afla in vacanta! In cel mai bun caz, s-ar putea sa gasiti doar o camera de securitate care este permisa in exteriorul proprietatii (desi, trebuie sa recunoastem, acele camere cu sonerie de la usa sunt inca un pic ciudate). 

Din fericire, daca va simtiti paranoic in legatura cu aceasta posibilitate, exista o solutie simpla pentru a va linisti: un detector camere.

Ce este un detector de camera spion?

Cele mai citite articole

Acestea vin in cateva forme diferite, dar, in general, cele mai bune detectoare de camere spion sunt dispozitive de securitate mici si portabile care va pot ajuta sa depistati cu usurinta o camera ascunsa si va ofera liniste sufleteasca. 

Adevarul este ca pleci in vacanta pentru a te relaxa si a te distra, nu pentru a te ingrijora ca cineva iti urmareste in mod constant (si infiorator) fiecare miscare. Din acest motiv, cele mai bune dispozitive de detectare a camerelor ascunse va vor ajuta sa detectati camerele de supraveghere active.

Cum functioneaza un detector de camere?

Detectoarele de camere cu infrarosu sunt, in general, destul de simplu de utilizat. Cele mai multe dintre aceste detectoare de camere ascunse au o serie de lumini care clipesc si un vizor prin care va puteti uita in timp ce va deplasati in camera de hotel, pe proprietatea inchiriata sau in orice alt loc in care banuiti ca ar putea fi ascunsa o camera. Daca dati peste un loc in care clipeste lumina atunci ati gasit o camera spion.

Exista o aplicatie care sa detecteze camerele ascunse?

Exista o multime de aplicatii ieftine si gratuite pentru smartphone, cum ar fi Glint Finderpentru Android si Hidden Camera Finder (pentru iOS), dar acestea nu sunt la fel de eficiente ca un dispozitiv creat special pentru detectarea unei camere de spionaj.

Cele mai citite articole