Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oferte de cazare Eforie Nord – cum le găsești pe cele mai bune?

Pe site-ul nicotravel.ro poți găsi oferte de cazare Eforie Nord, chiar în acest moment. Plaja Eforie Nord se află pe teritoriul stațiunii balneare cu același nume. Aceasta este o fâșie de nisip de 4 km lungime și până la 100 m lățime, protejată de un baraj pe malul mării, iar pe uscat de dune de nisip, formațiuni stâncoase și verdeață. Sezonul de vârf pe plaja românească din Eforie Nord este de obicei în perioada iulie și august. În acest moment cerul este însorit și atmosfera călduroasă cu temperatura aerului de + 30 de grade C, apa de + 25 de grade C, ploile sunt rare, nu mai mult de 1-2 ori pe lună. Această perioadă este ideală pentru familiile cu copii. Turiștii care nu suportă soarele arzător al verii se pot bucura de un sejur la începutul lunii septembrie, când apa mării este caldă încă, dar soarele nu mai este la fel de arzător ca vara.

Oferte de cazare Eforie Nord la hoteluri moderne

Cazarea la Eforie Nord se face în hoteluri de 2, 3, 4 și 5 stele, în funcție de buget și de camerele libere. Toate camerele din hoteluri dispun de aer condiționat, cu balcoane private, WiFi gratuit și parcare gratuită. Camerele sunt decorate cu mobilier modern, fiecare cameră are o baie privată dotată cu articole de toaletă. Șezlongurile sunt disponibile contra cost pe terasele private ale plajei. Fiecare hotel dispune de ofertele sale personalizate și pot include băuturi calde și gustări ușoare disponibile la cafeneaua cu terasă a hotelului. De asemenea, poți alege oferte care includ și mesele principale, precum și oferte care includ doar dormitul, fără mese.

Un hotel de 5 stele

Cele mai citite articole

Spre exemplu, Butique Citadel este un hotel de 5 stele, care oferă apartamente spațioase cu balcoane sau terase cu vedere către mare, mobilier elegant de calitate, aer condiționat și zonă de relaxare. Facilitățile includ parcarea gratuită, loc de joacă pentru copii, plajă privată, umbreluțe și șezlonguri, wi-fi și cafe bar.

Sezonul estival la mare ar trebui să înceapă pe 1 mai, iar cazarea în hotelurile de pe coasta Mării Negre ar trebui să se facă conform regulilor de pandemie, cu distanțare pe plajă, la o distanță mare între șezlonguri. Acestea fac parte din măsurile Ministerului Turismului, trimise spre coordonare cu Ministerul Sănătății și cu sediul operațional național. În același timp, operatorul de turism nicotravel.ro continuă să facă oferte de cazare în Eforie Nord din timp. În Eforie Nord există oferte la un număr de 86 de hoteluri între două și cinci stele, iar dacă îți rezervi vacanța din timp vei avea șansa să te cazezi la cel mai bun hotel din această stațiune de renume. Poți alege o camera cu un singur par, cu două paturi sau pat matrimonial, living, TV LCD, minibar, acces Wi-Fi, hotel cu bar, restaurant și terasă sau restaurant terasă.

Cele mai citite articole