Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agendele personalizate – un cadou perfect pentru angajaţi

Un important element de comunicare a brandului, de publicitate şi de marketing, precum şi un cadou perfect pentru angajaţi, agenda personalizată reprezintă un cadou promoţional care nu trebuie să lipsească din strategia de comunicare a brandului, aceasta fiind accesibilă din punct de vedere financiar şi foarte utilă. Agendele personalizate oferite de Zebra Advertising îşi găsesc utilitatea în rândul angajaţilor care realizează munca de birou, fiind foarte populare în rândul companiilor al căror domeniu presupune implicarea angajaţilor în acest sens.

Oferirea unei agende personalizate angajaţilor reprezintă un cadou favorabil pentru dezvoltarea relaţiilor personale directe, iar raportat la principiul reciprocităţii, acţiunea de a acorda unui angajat o astfel de agenda va fi răsplătită cu o atitudine pozitivă şi cu mai multă muncă. De asemenea, aceste materiale publicitare foarte utile denotă o stabilitate financiară foarte mare.

Agenda personalizată – modul de a face o impresie plăcută şi pozitivă clienţilor la momentul potrivit

Oferită ca dar angajaţilor, cu scopul de a promova afacerea  în momentul în care aceştia vor participa la întâlniri cu clienţii şi îşi vor deschide sau notă ceva în agendă, produsele personalizate sunt modalitatea ideală prin care antreprenorii îşi pot exprima aprecierea sinceră şi pot întări relaţiile dintre oameni, companii partenere sau viitori clienţi.

O agendă personalizată nu numai că este un cadou practic, ci este şi un cadou foarte elegant şi potrivit, mai ales pentru antreprenorii care nu cunosc multe detalii despre angajaţii cărora li se adresează darul. Cea mai bună idee de a oferi în dar ceva sugestiv angajaţilor, foarte utilă şi elegantă în acelaşi timp este agenda personalizată cu logo-ul firmei, cu un slogan sau un citat motivaţional, cu datele companiei sau cu numele angajatului căreia i se adresează, sau toate aceste informaţii la un loc.

Cele mai citite articole

Agendele personalizate au darul de a lăsa o impresie plăcută în mediul profesional, fiind un lucru practic şi potrivit în orice situaţie.

Agenda personalizată – un element cheie care ajută angajaţii să facă o impresie plăcută la momentul potrivit

Pe lângă faptul că este un cadou corporate practic şi elegant, agenda personalizată este un element potrivit pentru a fi dăruit angajaţilor şi nu numai. Elementul în sine creează o impresie plăcută în fata clienţilor şi nu numai. Contează foarte mult şi momentul în care agendele sunt oferite angajaţilor.

Acestea pot fi dăruite cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Pascale, cu ocazia aniversării angajatului sau pentru a celebra un succes de-al său, cum ar fi aducerea unui nou şi important client în portofoliul firmei. Pentru angajaţi, o agendă personalizată este un semn de apreciere, un feedback pozitiv asupra performanţelor sale la job, transmiţându-le faptul că el contează cu adevărat în activitatea depusă în fiecare zi în cadrul firmei.

Nu în ultimul rând, agendele personalizate pot fi dăruite şi la evenimente sociale şi corporate organizate în cadrul companiei, dar şi cu ocazia lansării unui nou produs, pentru premierea performanţelor în afaceri.

Cele mai citite articole