Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O cameră frigorifică pentru o afacere de succes în 2022

Anul 2022 a venit cu provocări noi pentru profesioniștii din HoReCa. Vrei să îl ratezi și pe acesta, așa cum poate s-a întâmplat anul trecut? Cu siguranță că nu… Iată de ce furnizorii de echipamente profesionale îți propun să alegi și dintre modelele de camere frigorifice una potrivită pentru afacerea ta.

2022: anul cel mai bun al afacerii tale HoReCa!

Dar pentru a nu scăpa șansa de a obține profitul pe care îl visezi, chiar și într-o perioadă pe care nu ai mai trăit-o niciodată de când ești antreprenor, trebuie să ai cele mai bune soluții pentru a ieși învingător din luptele dure pe care le vei duce anul acesta: cu tarifele la energie electrică, apă și gaze, cu restricțiile pe care guvernanții le vor dispune și care îți vor frâna activitatea.

S-ar putea să fii deja conștient de adevărul celor de mai sus, dar să simți că te afli într-o roată de hamster și te tot rotește în gol, până la epuizare, fără a ajunge la țelul dorit.

Pentru a te elibera într-o vreme în care se pare că a fi încorsetat din toate direcțiile devine nouă normalitate trebuie să fii cu un pas înaintea obstacolelor. Așa vei putea să fii mai puțin afectat de ele, chiar dacă nu vei putea uneori să lucrezi cu motoarele turate la maxim, așa cum s-ar fi întâmplat înainte de pandemia de coronavirus care ne-a dat tuturor vieților peste cap și a redefinit ceea ce se înțelegea printr-o afacere HoReCa.

Totuși, unele principii au rămas la fel. Unul dintre ele spune că nu poți avea în acest domeniu o afacere de succes dacă nu te înconjori de parteneri de afaceri performanți. Începe așadar mai întâi cu o companie bună de la care să îți iei echipamentele de care ai nevoie.

Tu ai deja o camera frigorifică performantă?

Aceste camere frigorifice sunt de mai multe tipuri, inclusiv pot avea mai multe secțiuni izolate complet unele față de altele. În așa fel se pot stoca diferite categorii de mărfuri perisabile, în cele mai bune condiții, prin asigurarea corectă a parametrilor necesari.

Cele mai citite articole

Spre exemplu, se pot creea zone separate în camera frigorifică din unitatea ta în care să se depoziteze fără probleme pește, carne de porc, legume congelate, chiar și înghețată, fără a se face un nedorit transfer de mirosuri. Acest avantaj e perfect atât în cazul firmelor mici, cât și al acelora de nivel mediu sau mare.

Dacă ai o afacere HoReCa ceva mai mare, probabil că deja ți-ai dat seama că ai nevoie și de o cameră frigorifică. Indiferent că este vorba de o unitate de alimentație publică, dacă prelucrezi carne sau produse lactate sau chiar dacă ești un supermarket. Categoric, calitatea mărfurilor de origine alimentară depinde nu doar de tehnologiile utilizate pentru realizarea lor, ci și de condițiile de depozitare. Mai ales dacă vorbim de acelea care au nevoie de temperaturi mai scăzute decât cele din mediul ambiant. 

O cameră frigorifică de dimensiunile potrivite, realizată din materiale foarte bune și instalată de o echipă de specialiști precum vei găsi la TC Romania Crown Cool poate să devină rapid vedeta dotărilor HoReCa de care dispui.

O asemenea dotare de stocare la rece este realizată din panouri sandwich de spumă poliuretanică. Acest material constructiv este ideal pentru un astfel de echipament HoReCa deoarece îndeplinește toate cerințele sanitare impuse de normele legale în vigoare, deci  merită să ai încredere în ele. 

La TC Romania Crown Cool există consilieri pricepuți care pot să îți răspundă prompt la toate întrebările pe care le ai în legătură cu cea mai potrivită cameră frigorifică pentru business-ul tău, deci nu ezita să îi contactezi cât mai curând.

Grăbește-te, deoarece trenul 2022 deja a pornit deja și nu ai vrea să rămâi uitându-te cu tristețe de pe peron cum vei mai sta încă un an așteptând ca lumea să revină la normalitate. Din nefericire acest lucru nu va mai fi posibil. Urcă-te în trenul antreprenorilor curajoși care au decis că merită să te lupți cu soarta și că poți ieși învingător chiar și într-o perioadă extrem de provocatoare!

Pentru detalii despre camerele frigorifice, dar și referitor la multe alte echipamente HoReCa de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, intră pe tcromania.com chiar acum!

Cele mai citite articole