Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Calatoreste in Mallorca pentru o experienta placuta alaturi de prietenii sau familia ta

Spania este una dintre tarile care au un flux mare de turisti datorita atractiilor principale pe care le ofera celor care doresc sa experimenteze relaxarea, istoria si naturaa, in acelasi loc. Astfel, in Palma de Mallorca poti sa te bucuri de shopping, de arhitectura veche si de natura, plaja si apa. 

Poti sa calatoresti in acest tip de destinatie, alaturi de familie, prieteni sau partener/a de viata. O sa construiesti amintiri de neuitat si o sa poti sa faci cele mai frumoase fotografii. Book Travel iti ofera posibilitatea de a alege un zbor Timisoara Mallorca in data cea mai potrivita pentru calatoriile tale. 

Iata care sunt cele mai importante activitati si locuri pe care le vei descoperi in Mallorca:

Castelul Bellver este unul dintre cele mai frumoase locuri din Palma de Mallorca

Trebuie sa vizitezi castelul reprezentativ din Palma de Mallorca daca ajungi in aceasta regiune a Spaniei. Este un castel impresionant si este important sa il introduci in randul obiectivelor pe care le vizitezi in vacanta ta. 

Cele mai citite articole

Este construit in 1310 si a fost o inchisoare. Insa, inainte de a avea aceasta destinatie, a avut si scopul unei resedinte de vara pentru toti cei din familia regala. Daca alegi sa il vezi, o sa te bucuri si de o priveliste pe care o vei tine minte intreaga viata. Din castel poti vedea tot peisajul superb si golful renumit al intregii regiuni. 

Viziteaza catedrala gothica din Palma de Mallorca

Aceasta catedrala a fost construita de regele Jaime I in anul 1223. Este o catedrala foarte frumoasa, cu arhitectura de insiratie gothica si care te va impresiona prin detaliile sale de decor. O sa simti modul unic in care era privita viata in acea perioada a societatii. Vei avea un timp pentru reculegere si relaxare si vei putea face cateva fotografii memorabile in catedrakla renumita din Mallorca.

Daca vrei sa vezi restaurantele si magazinele cu specific local, trebuie sa mergi in Plaza Major

Este important sa mergi in Plaza Major sau piata centrala a acestui loc. Aici vei descoperi o mutitudine de restaurante si alte activitati care sunt pe placul adultilor si copiilor. Adeseori vei intalni anumite spectacole sau alte adunari artistice. Este un prilej sa incerci bucataria locala, cu preparate gustoase si speciale. O sa poti manca felul principal si un desert delicios, pentru a avea energie intreaga zi. 

Plaja si marea sunt atractiile principale ale zonei

Oricine ajunge in Mallorca se bucura de apa frumoasa si de plaja cu aspect exotic. Poti sa te bronzezi si sa te relaxezi ascultand valurile si muzica. 

Cele mai citite articole