Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum funcţionează dieta cu fripturi şi burgeri? Cine poate să o ţină?

Visul oricărui gurmand este acum împlinit! Dieta cu fripturi şi burger este disponibilă tuturor celor care vor să piardă câteva kilograme, celor care vor să mănânce sănătos şi săţios şi să nu se reţină de la nimic. Pentru că secretul slăbitului nu constă numai în a mânca legume şi fructe la orice masă, în a elimina complet dulciurile, pâinea şi carnea, ci a avea o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, dieta cu friptură şi burgeri este o opţiune din ce în ce mai populară în rândul persoanelor supraponderale.

Acestea sunt de regulă nemulţumite de regimurile stricte de slăbire postate pe internet şi de dietele foarte greu de ţinut. Sunt calorii bune, dar şi calorii proaste, sunt proteine bune, pure, ce pot fi luate dintr-un burger sau un steak de vită, dar şi proteine de slabă calitate care nu numai că nu potolesc foamea, ci o provoacă.

Meniul unei zile de dietă cu burgeri şi fripturi

Dieta cu burgeri şi cu fripturi nu poate dura mai mult de câteva săptămâni, pentru că în caz contrar, dacă sunt eliminate fructele şi legumele, acest lucru le poate afecta starea de sănătate. aceasta dietă se aseamănă oarecum cu dieta Dukan în faza de atac, când persoanele care ţin acst regim sunt sfătuite să mănânce numai proteine slabe.

Meniul unei zile de dietă cu burgeri şi cu fripturi poate arăta în felul următor:

·  micul dejun format dintr-o cafea fără zahăr sau un ceai, împreună cu două ouă fierte sau o bucată de brânză slabă de vaci sau un iaurt cu musli sau cu seminţe de în;

·  prânzul bogat, format dintr-un burger sau un meniu de burgeri, fără prea multe verdeţuri, din carne de vită sau de curcan slabă, de bună calitate;

·  cina reprezentată de o bucată de friptură de vită sau de pui.

Cele mai citite articole

Între mese se poate consuma ceai neîndulcit, cafea şi multă apă, aproximativ 2 litri de apă la zi.

Mişcarea într-o zi de dietă cu burgeri şi friptură

Mişcarea este foarte importantă în decursul unei zile de dietă cu friptură şi cu burgeri. Numai făcând mişcare, persoanele supraponderale pot să îşi menţină greutatea şi pot să evite îngrăşarea, pentru că proteinele din steak-uri şi burgeri sunt foarte săţioase şi se depun foarte uşor dacă greutatea nu este ţinută sub control de mişcare. În timpul unei zile de dietă cu friptură şi cu burgeri, mişcarea trebuie să fie:

·  o oră de fitness sau

·  o oră de alergare uşoară sau jogging sau

·  o oră de mers la sală sau

·  câteva zeci de minute de făcut curăţenie în casă sau treabă în curte.

Pentru  a avea succes, aceasta dietă trebuie ţinută timp de maxim 2 săptămâni, iar sucurile acidulate, dulciurile şi alte “tentaţii” trebuie să fie eliminate complet din meniu. Pentru un plus de proteină sănătoasă, persoanele interesate pot opta pentru un burger cu carne de vită din pulpă sau vrăbioară şi ou săţios, o felie de roşie şi una de salată sau murături.

Cele mai citite articole