Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi o cameră spion potrivită pentru tine?

Este deja o realitate obiectivă: astăzi suntem hiperconectați, dar și atent supravegheați cam peste tot, iar dacă vorbim de telefoanele inteligente (dar și de alte gadgeturi), tot crește numărul de aplicații care tind ca să ne monitorizeze continuu. 

Într-o lume tot mai supravegheată, poți și tu să îți cumperi o cameră discretă fără probleme! 

O gamă tot mai mare de așa-numite produse de supraveghere discretă au făcut mai ușoară transmiterea în direct sau înregistrat a ceea ce spun sau fac diverși oameni. Sau chiar tu, dacă vrei să te înregistrezi pe tine însuți!

Vânzările unitare de dispozitive de supraveghere spy se așteaptă să se dubleze față de anul trecut în multe locuri din lume. Asta deși este pandemie și mulți stau în izolare forțată sau autoimpusă.

China are, de exemplu, opt dintre cele zece orașe cele mai supravegheate din lume, pe baza numărului de camere la 1.000 de persoane, potrivit unei companiei de cercetare tehnologice prestigioase din Marea Britanie.

Se pare că acum pandemia a adus camerele de supraveghere mai aproape de viața privată a oamenilor: de la spațiile publice din oraș altădată mai puțin monitorizate și până la ușile din față ale caselor lor. Și, în unele cazuri (doar temporar încă rare), camerele de supraveghere au ajuns și în interiorul apartamentelor lor. Evident, este vorba nu de acele camere puse chiar de proprietari, ci de cele discrete instalate de alții!

Un oficial al guvernului din Nanjing, în estul provinciei Jiangsu, a declarat cu mândrie că a instalat camere de filmat în afara ușilor persoanelor aflate sub autocarantină pentru a le monitoriza 24 de ore pe zi. O inițiativă care, spune reprezentantul în cauză „a ajutat la economisirea cheltuielilor de personal și la creșterea eficienței muncii”.

Dacă vrei totuși ca să filmezi (și tu) pe ascuns (măcar așa, din spirit de frondă, dacă tot trăim într-un univers Big Brother), a alege una dintre acele camere spion premium de pe smtsol.ro poate fi cea mai bună opțiune pentru tine. Nu este vorba de produse gen chinezării de duzină, ci de mici echipamente performante, care să-ți aducă satisfacție în utilizare din punct de vedere audio și video. 

Care este cea mai bună cameră de spionaj? 

Cu siguranță aceea care asigură o discreție cât mai mare în utilizare și se pliază perfect pe ceea ce îți trebuie ție, în calitate de client!

Cele mai citite articole

De obicei, dimensiunea unei astfel de camere spy este unul dintre cele mai importante elemente pe care cineva le ia în calcul în momentul în care își achiziționează urebuei totuși ca să recunoaștem cinstit: cu cât sunt mai mici, cu atât mai atractive par! Nu de alta, dar te simți ca într-un film bun cu detectivi particulari, nu-i așa? Ori cu spioni de prima clasa!

Totuși, nu trebuie ignorate performanțele video și eventual audio ale unei astfel de camere de spionaj pentru marele public.

În acest fel, poți înregistra la o calitate foarte bună anumite imagini în mișcare (cu sau fără sunet, în funcție de model) fără ca respectivul gadget să fie identificată de către persoanele vizate.

Diferențele esențiale dintre diferitele modele de camere spion sunt legată așadar de două aspecte de bază: funcționalitatea și posibilitatea de a fi discret.

Există acum mai multe tipuri de camere spion camuflate în obiecte comune dintre care poți alege: pixuri, lămpi de birou, becuri, prize, ceasuri de birou, stick-uri USB etc.

Mai înainte de a alege o cameră spion, trebuie totuși ca să înțelegi mai multe despre cerințele tale. În termeni mai simpli, ar trebui să te întrebi la ce rezultate te aștepți de la o astfel de cameră discretă. Deci, nu pierde timp și bani cumpărând articole care nu sunt necesare sau de slabă calitate, care se defectează după doar câteva utilizări. 

Vrei o cameră spy de calitate? Cumpăr-o dintr-un magazin online de specialitate! 

Este demn de remarcat faptul că majoritatea camerelor spion oferite online sunt de o calitate inferioară celor normale. Evident, mai există încă pe piață și modele mai simple, care înregistrează doar imaginea. Sunt zeci de produse video de spionaj provenind din China care pretind că sunt originale, dar sunt false, ori de calitate foarte slabă.

Cel mai bine este ca să alegi pachetul complet: o cameră care înregistrează imagini și voce, oferă un zoom bun în privința imaginilor. Dacă are și conexiune Wi-Fi cu atât mai bine.

Intră pe smtsol.ro și cumpără de acolo o cameră discretă cu adevărat bună, nu te mulțumi cu una de duzină.

Cele mai citite articole