Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Despre anvelope Nexen de vară

Anvelopele de vară Nexen de la marca sud-coreeană se disting prin bune caracteristici operaționale și tehnice. Gama de anvelope Nexen se concentrează pe autoturisme din clasa mijlocie, precum și pe clasa lux și SUV-uri. Aceste modele de anvelope sunt concepute pentru a fi utilizate în lunile mai calde. Au o aderență îmbunătățită pe teren umed și uscat, o bună manevrabilitate și răspuns la direcție. Specialiștii Nexen au folosit tehnologii inovatoare în dezvoltarea lor, care au afectat pozitiv calitatea și funcțiile de conducere.

Anvelopele de vară Nexen sunt prezentate pe piața internațională de un producător sud-coreean, care și-a început activitatea în producția de anvelope după cel de-al doilea război mondial. O descoperire tehnologică care a însoțit graba comercială a mărcii, a fost dezvoltarea primului design al benzii de rulare în formă de V. Combinarea parametrilor dinamici cu performanța de frânare în întreaga gamă propusă, a condus la faptul că că modelul este instalat în configurația de bază pe mașinile mărcilor Volkswagen, Fiat, Renault, Mitsubishi, Skoda și Suzuki. 

O gamă largă de anvelope de marcă

Cele mai citite articole

Dezvoltatorii acordă o atenție specială anvelopelor de înaltă performanță cu proprietăți cheie. Prețul accesibil al anvelopelor de vară Nexen le-a făcut populare printre șoferii care preferă un mod de conducere rapid și în același timp sigur. Poți cumpăra anvelope de vară Nexen din magazinul online e-pneu.ro cu o selecție completă și precisă a dimensiunii sau modelului standard cerute. Anvelopele de vară Nexen au principalul set de caracteristici necesare funcționării zilnice a unei mașini de clasă mică sau mijlocie în ciclul de conducere urban: aderență fiabilă, zgomot redus și economie de combustibil.

Anvelope Nexen – Caracteristici

Designul benzii de rulare are o nervură centrală împărțită de o canelură îngustă. Oferă simultan informații asupra drumului prin rigiditate și îmbunătățește performanța anvelopei pe drumuri asfaltate. Carcasa și pereții laterali ai anvelopei, sunt întăriți cu un strat suplimentar de cauciuc, garantează o formă rotundă a roții pe toată durata de viață. Acest lucru are ca rezultat o distribuție uniformă a sarcinii și o eficiență a combustibilului datorită rezistenței reduse la rulare. Rezistența ridicată la uzură a modelului este încorporată în compusul cauciucului, precum și în parametrii distanței de frânare.  În acest scop, au fost introduse în formulă silice și alte elemente care conțin siliciu, și care au avut un efect pozitiv asupra termoreglării în timpul mișcării.

Anvelopele de vară Nexen sunt recomandate șoferilor care preferă conducerea agresivă pe șosele. Aderența fiabilă la virare, manevrabilitatea bună și distanțele scurte de frânare pe drumurile umede, au făcut ca tipurile de anvelope de vară  să aibă un mare succes. Modelul benzii de rulare, realizat cu cele mai noi tehnologii de proiectare spațială, oferă un sistem de drenaj foarte eficient, cu caneluri transversale oblice în partea medială pentru a stopa acvaplanarea. Modelele de anvelope de vară cu caneluri laterale largi, semi-deschise de diferite lungimi, asigură stabilitatea mașinii pe o cale dreaptă și la viraje, precum și capacitatea de a manevra cu ușurință mașina în traficul orașului sau în parcările înguste.

Cele mai citite articole