Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai bune produse de autoapărare pentru femei

Mai jos sunt cele mai populare și mai eficiente gadgeturi de autoapărare pentru femei și studenți. Mai întâi câteva sfaturi rapide pentru a vă ajuta să decideți ce articol va fi cel mai potrivit pentru situația dvs.

1. Când vine vorba de alegerea celui mai bun dispozitiv de autoapărare pentru femei, în esență se rezumă la ceea ce vi se pare cel mai confortabil.

2. Dispozitivele de protecție personală vin în câteva categorii, există arme de impact (precum pistoale de autoaparare), spray-uri și tot felul de device-uri. Înainte de a cumpăra un produs feminin de autoapărare, decideți dacă preferați o gamă sau un dispozitiv de corp .

Majoritatea femeilor, precum și a bărbaților, vor prefera să se ocupe de un atacator de la distanță. Cu toate acestea, în anumite situații acest lucru nu este realist. De exemplu, atunci când trebuie să te aperi în spații foarte aglomerate, o armă de corp la corp va fi mai eficientă.

De asemenea, rețineți că niciun dispozitiv nu este 100% eficient . Cu toate acestea, produse enumerate aici sunt cunoscute și dovedite a fi potențiale salvatoare de vieți.

·  Ruj-lanternă

Cele mai citite articole

La doar cinci centimetri, acest tub de ruj poate fi numit cu greu intimidant. Scoaterea capacului schimbă însă opiniile celor mai mulți oameni destul de repede. Rujul produce pachete de 3 milioane de volți , împreună cu o lanternă de 100 de lumeni , care poate orbi atacatorul. Studenții și tinerele care caută o armă ușor ascunsă și discretă vor găsi acest lucru util, deși necesită contactul cu atacatorul.

·  Spray cu piper și ardei

Spray-ul cu ardei este un mecanism de autoapărare mai riscant, dar atunci când este utilizat corect poate fi incredibil de eficient.

·  Ruj spray piper

Un spray de piper cu ruj la fel de eficient, care folosește un flux balistic de poliție cu spray de piper pentru apărare. Femeile tinere, atât în ​​facultate, cât și în alte părți, pot transporta acest lucru cu ele în buzunare sau în poșetă. Spre deosebire de breloc, rujul nu are un atașament pentru chei și poate fi greu de găsit în întuneric sau în adâncurile poșetei (chiar dacă este mic).

Dacă doriți să o faceți bine … lecțiile krav maga pentru femei sunt cunoscute ca fiind extrem de valoroase și pot salva viața. Vei învăța cum să reacționezi când vei fi atacat efectiv. Te vei antrena pentru a-ți spori reacțiile instinctive și le vei folosi atât de brutal cât este necesar pentru a-ți incapacita agresorul, astfel încât să poți scăpa în siguranță. 

Unele echipamente de protecție personală menționate aici sunt ilegale în unele state. Asigurați-vă că verificați acest lucru înainte de a cumpăra.

De asemenea, asigurați-vă că vă familiarizați cu noul dvs. element defensiv. Aflați cum să îl utilizați. Cum să-l apuci rapid. Fă-ți un obicei din a-l purta aproape când ești în situații mai puțin sigure, cum ar fi noaptea târziu. Toate acestea te pot ajuta să fii pregătit atunci când este necesar.

Cele mai citite articole