Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum poți purta haina de blană pentru o ținută elegantă!

Trei moduri ușoare și elegante de a purta  haina de blană și să ai un look glamour!

O altă modalitate elegantă și ușoară de a purta o haină din blană artificială este de a o împerechea cu piele pentru a crea un contrast de textură ultra chic. Încă o dată, puteți alege un aspect monocrom, permițând amestecului de texturi să rupă puțin lucrurile. Pielea adaugă o strălucire, în timp ce blana adaugă textura.

În această perioadă a anului, mulți dintre noi adoră să poarte cizme, cu o pereche de blugi skinny și un pulover sau guler cu dantelă deasupra. O modalitate excelentă de a adăuga clasă în plus la trio-ul destul de simplu este să completezi totul cu o haină de blană. Din nou, adaugă textură și acel element elegant, care altfel poate lipsi.

Cel mai elegant look este acela cu o rochie neagră, tocuri și o haina de blană. Ești gata pentru covorul roșu, cu siguranță vei atrage toate privirile.

Cele mai citite articole

Când începeți să vă gândiți să vă cumpărați prima haină de blană, aveți o mulțime de decizii de luat. Nu numai că trebuie să decideți ce tipuri de paltoane de blană doriți să luați în considerare, dar trebuie să decideți și despre culori și stiluri. Înainte de a lua o decizie finală, este important să învățați cât de mult puteți despre diferitele tipuri de paltoane, astfel încât să puteți găsi un stil care să funcționeze cel mai bine cu simțul personal al modei.

Găsirea blănii reale de calitate

Înainte de a începe să vă gândiți la stilul și culoarea reală a hainei de blană pe care o veți cumpăra, este important să știți cum să găsiți blănuri de cea mai înaltă calitate. Multe dintre blănurile pe care le vedeți în magazine sunt blană artificială, ceea ce înseamnă că nu veți avea toate beneficiile unei haine de blană adevărate. Deși prețul este adesea mai mic, calitatea generală a hainei nu este la același standard cu blănurile reale. De asemenea, nu vor oferi aceeași căldură sau aspectul la modă pe care îl doriți. În multe cazuri, blana artificială este extrem de ușor de identificat dintr-o privire; cu toate acestea, uneori poate fi dificil de spus fără a privi puțin mai adânc.

Există un număr mare de stiluri din care puteți alege atunci când achiziționați haine de blana de la Paisi. Pe lângă diferitele animale, fiecare haină este realizată într-un stil unic, iar acele tendințe de stil se pot schimba pe măsură ce trece fiecare an. Acordați atenție primei impresii despre fiecare haină. La urma urmei, hainele de blană sunt o investiție costisitoare și probabil că nu veți dori să cumpărați altele în curând. Asigurați-vă că cel pe care îl cumpărați va dura mulți ani. Cu alte cuvinte, nu fi prea rapid să alegi ceva care pare deja datat.

În plus față de diferite blănuri de animale, diferitele tipuri de haine de blană vin, de asemenea, într-un curcubeu de culori. Dacă sunteți cineva care dorește ca orice să se potrivească cu orice, luați în considerare alegerea unei culori de blană naturală, cum ar fi gri, alb, maro sau negru. Aceste culori clasice sunt întotdeauna în stil.

Cele mai citite articole