Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are madalin serban

Despre Madalin Serban

Madalin Serban este un actor roman, nascut pe data de 23 februarie 1981 in Bucuresti. El a absolvit Liceul de Arta Teatrala din Bucuresti si Facultatea de Teatru si Film in anul 2004.

Cariera lui Madalin Serban

Cariera lui Madalin Serban a inceput in anul 2006, atunci cand a jucat in filme ca Mihai Viteazul si Tentatia. A jucat roluri memorabile in filme ca O scrisoare pierduta, Dupa ea, Masca si Doua Lozuri.

In anul 2009, el a jucat in piesa de teatru Romeo si Julieta de la Teatrul Nottara. El a gazduit si emisiunea de televiziune Romania in direct, in timp ce a jucat si in serialul tv Suflete Tradate. A aparut in filme precum Selfie, Inainte sa plec si Profesorul de circ.

Premii si realizari ale lui Madalin Serban

Cele mai citite articole

Madalin Serban a primit premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul sau din filmul Dupa ea, la Festivalul National de Film din Romania. De asemenea, a primit premiul pentru cea mai buna actrita pentru rolul sau din filmul Tentatia la Festivalul International de Film din Roma. El a primit nominalizari la premiile Gopo pentru rolurile sale din filme precum Masca si Selfie.

Activitati ale lui Madalin Serban

In afara de cariera sa de actor, Madalin Serban a fost un susținător activ al cauzelor sociale, cum ar fi protectia animalelor și drepturile copiilor. El a participat la numeroase campanii de voluntariat și a activat ca membru al unor grupuri de acțiune socială. De asemenea, el se implica in proiecte educative, inclusiv aparitii la licee si facultati, pentru a promova arta si meseria de actor.

Cate ani are Madalin Serban

Madalin Serban are in prezent 39 de ani si se bucura de multi ani de experienta in industria de divertisment.

Concluzie

Madalin Serban este un actor roman de succes, cu o cariera vasta si multe realizari. El a primit numeroase premii, a participat la numeroase proiecte sociale si este un susținător al cauzelor umanitare. In prezent, el are 39 de ani si este unul dintre cei mai respectati actori din Romania.

Cele mai citite articole