Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Delia matache inaltime

Despre Delia Matache

Delia Matache, cunoscuta si sub numele de Delia, este o artista de muzica pop din Romania. Incepand cu anul 2003, ea a devenit o voce cunoscuta a generatiei sale de artisti romani. Delia Matache s-a nascut pe 6 octombrie 1987 in Bucuresti. A inceput sa faca muzica de la varsta de 6 ani, cand a devenit membru al Casei de Creatie pentru Copii. Ulterior, a studiat la Scoala Populara de Muzica din Bucuresti si a devenit membru al trupei N&D.

Cariera muzicala

Delia a lansat primul sau album solo in 2005 intitulat "La vila", care a avut un succes imens in Romania. In 2006, ea a lansat un album de remixuri si a semnat un contract de management cu Cat Music, devenind unul dintre cele mai mari nume in industria muzicala romaneasca. Cel de-al doilea sau album solo, intitulat "Inima mea" a fost lansat in 2008 si a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din Romania. In 2010, ea a lansat albumul "La fel", care a devenit nr. 1 in topurile muzicale din Romania si a ramas acolo pentru mai multe saptamani.

Succesul in strainatate

In 2015, Delia a lansat primul sau single international, intitulat "In the name of love". Single-ul a devenit un hit international si a atins pozitia nr.1 in topurile muzicale din multe tari. De asemenea, a primit discuri de aur in Romania si a fost nominalizata la Premiile MTV pentru cea mai buna piesa europeana. In 2017, a lansat al doilea sau single internațional intitulat "Odd", care a avut un succes international si a atins pozitia nr.1 in topurile muzicale din mai multe tari.

Delia Matache inaltime

Delia Matache are o înălțime de aproximativ 1,70 m sau 5 picioare și 7 inci. Ea este una dintre cele mai mari vedete de muzica din Romania și și-a creat propria marcă de îmbrăcăminte în care se îmbracă de obicei. Delia Matache se poate vedea în fiecare zi la televizor, unde apare în diferite emisiuni.

Aparitii in film

Cele mai citite articole

In plus fata de muzica sa, Delia a jucat si in cateva filme in Romania. Primul sau rol important in film a fost in 2010, cand a jucat in filmul "Tabloid". Dupa aceea, a aparut in filme precum "Dragoste la prima vedere" si "Marele Zid". Delia Matache a avut, de asemenea, roluri in mai multe videoclipuri si in diferite emisiuni de televiziune.

Activitati caritabile

Delia Matache este cunoscuta nu numai pentru muzica sa, ci si pentru activitatile sale caritabile. Ea a devenit unul dintre membrii fondatori ai Fundatiei Delia, care a fost infiintata in 2009. Scopul fundatiei este de a ajuta copiii din Romania care se confrunta cu dificultati. Delia a donat de asemenea fonduri si bunuri materiale mai multor organizatii caritabile, cum ar fi Fundatia Joaca pentru o Viata si Fundatia pentru Copiii cu Cancer.

Aparitii in media

In plus fata de muzica si caritate, Delia Matache apare si in diferite emisiuni de televiziune. Ea a fost prezentatoare in cadrul emisiunii de divertisment "Dance Floor" si a aparut in mai multe emisiuni de divertisment si de interviuri, precum "The Voice of Romania" si "Tonight Show". Delia a devenit, de asemenea, unul dintre cei mai faimosi bloggeri din Romania.

Concluzie

Delia Matache este una dintre cele mai importante nume de pe scena muzicala din Romania. Cu un inaltime de aproximativ 1,70 m sau 5 picioare si 7 inci, ea a devenit o voce cunoscuta a generatiei sale de artisti romani si a reusit sa obtina succes atat in Romania, cat si international. In plus, ea se implica in mai multe activitati caritabile si apare frecvent in diferite emisiuni de televiziune, facandu-se remarcata pentru talentul si munca ei.

Cele mai citite articole