Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Casa lui smiley

Casa lui smiley

prezentarea casei

Recent, in localitatea Sfanta Ana, una dintre cele mai pitoresti locatii din Romania, a aparut o casa deosebita si foarte frumoasa: casa lui Smiley. Acest proiect a fost conceput si construit de arhitectul local Aurelian Cristescu si a fost inspirat din stilul arhitectural traditional romanesc. Cea mai remarcabila caracteristica a acestei case este forma sa circulara, ceea ce o face sa se remarce prin designul sau unic. Acest lucru este evident in interiorul casei, deoarece exista o combinatie de elemente clasice si moderne care creeaza o atmosfera calda si primitoare.

structura si designul

Structura casei lui Smiley este compusa din doua etaje si este construita din caramida si lemn. Peretii sunt placati cu un amestec de lemn, care ofera un plus de caldura si confort si este, de asemenea, decorat cu o serie de motive traditionale romanesti. Acoperisul este, de asemenea, placat cu lemn si are un design traditional. Exteriorul casei este vopsit in nuante calde, care se potriveste foarte bine cu mediul inconjurator.

interiorul casei

Interiorul casei este decorat cu elemente clasice si moderne. Peretii sunt placati cu lemn si decorati cu motive traditionale, iar pardoseala este placata cu gresie. Exista, de asemenea, un semineu mare, care ofera o nota calda si confortabila si se pot vedea multe obiecte decorative, precum vaze si tablouri, care completeaza designul interior al casei. In partea superioara a casei exista un pod, care are un balcon mare, de unde se poate admira frumusetea naturii inconjuratoare.

spatii de recreere

Cele mai citite articole

Pe langa interiorul casei, cei care locuiesc aici pot beneficia si de o serie de spatii exterioare, precum o terasa, o gradina si o piscina. Terasa este decorata cu fier forjat si are o vedere panoramica asupra naturii inconjuratoare. Gradina este dotata cu multe flori si plante, precum si cu o zona de joaca pentru copii. Exista, de asemenea, o piscina mare si o zona amenajata cu sezlonguri si umbrele, unde cei care locuiesc aici isi pot petrece momente relaxante.

accesorii si dotari

Casa lui Smiley este echipata si dotata cu accesorii moderne si de ultima generatie. Exista o centrala termica si o instalatie electrica noua si moderna. In plus, aceasta casa are si un sistem de detectare a incendiilor si un sistem de alarma. De asemenea, aceasta casa este echipata cu un sistem de iluminat modern, care creeaza o atmosfera luminoasa si calda.

concluzie

Casa lui Smiley este o locatie perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetea si linistea naturii, avand, in acelasi timp, parte de luxul si confortul oferit de designul modern si elementele de decor. Aceasta casa este o adevarata oaza de liniste si relaxare si este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase locatii din Romania.

Cele mai citite articole