Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are selly

Cine este Selly?

Selly (nascuta pe 30 septembrie 1995) este o cantareata si compozitoare din Romania. A inceput sa cante inca de la varsta de 8 ani, insotind-o pe mama ei la spectacolele muzicale pe care le-a sustinut. Incepand cu 2013, Selly a devenit cunoscuta prin prezenta sa in cadrul emisiunii Vocea Romaniei si a reusit sa ajunga in finala. De atunci, Selly a castigat inimile multor oameni cu muzica sa, care a devenit din ce in ce mai populara. Ea s-a alaturat uneia dintre cele mai mari case de productie din Romania, Roton Music, iar la sfarsitul anului 2016 a lansat primul sau album, intitulat "Marea Dragoste". Recent, Selly a lansat prima sa piesa de pe albumul sau nou intitulat "My Heart".

Cum a reusit Selly sa se lanseze in lumea muzicii?

Incepand cu varsta de 8 ani, Selly a prezentat cu talent si pasiune muzica in cadrul diferitelor spectacole si evenimente. Cu toate acestea, Selly si-a facut simtita prezenta pe scena muzicala la inceputul anului 2013, cand a participat la Vocea Romaniei. A reusit sa ajunga in finala emisiunii si sa se lanseze asa cum se cuvine in industria muzicala. De asemenea, Selly a castigat multe premii, printre care Premiul MTV Romania si premiul Best New Artist pentru piesa sa "My Heart".

Stilul muzical al lui Selly

Stilul muzical al lui Selly se desfasoara intre pop, R&B si dance. Piesele sale sunt pline de energie si veselie, in timp ce sunt adesea in legatura profunda cu sentimentele ei personale. Selly este recunoscuta in intreaga lume pentru vocea sa puternica si calda si pentru versurile sale emotionante, pline de optimism si speranta. Muzica ei este influentata si de artisti precum Adele, Beyonce, Rihanna si Shakira. Cu toate acestea, piesele lui Selly sunt adesea unice si surprinzatoare, aducand ceva nou in muzica.

Cati ani are Selly?

Cele mai citite articole

Selly a sarbatorit in septembrie 2019 implinirea a 24 de ani. Ea a implinit varsta majoratului in 2018. In 2019, Selly a inceput sa lucreze la un nou album, care in prezent se afla inregistrare. Aceasta va fi lansat in curand, iar Selly se pregateste sa isi faca o prezenta remarcabila in industria muzicala.

Viata lui Selly si realizarile ei

Selly s-a nascut in Bucuresti si a locuit acolo pana la varsta de 18 ani. La 18 ani, ea si-a parasit familia si si-a inceput cariera muzicala pe cont propriu, calatorind prin tara pentru a sustine spectacole. Incepand cu 2013, Selly a inceput sa apara in cadrul emisiunii Vocea Romaniei si a reusit sa ajunga in finala emisiunii. In prezent, ea se concentreaza asupra muzicii sale si a colaborat cu nume mari din industria muzicala, cum ar fi Smiley, Delia, Ami si Cedry2k.

Proiectele lui Selly

In ultimii ani, Selly a lansat trei albume, precum si numeroase single-uri si videoclipuri. De asemenea, a colaborat cu artisti de renume din Romania si a susținut numeroase spectacole si concerte. In prezent, Selly colaboreaza cu casa de productie Roton Music pentru a lansa un nou album si se pregateste sa inceapa o noua colaborare cu unul dintre cei mai mari producatori muzicali din lume. Selly isi doreste sa isi extinda prezenta in lumea muzicii si sa ajunga sa cante in toata lumea.

Concluzia

Selly este un artist extrem de talentat si ambițios. Cu o prezenta remarcabila in lumea muzicii, Selly a reusit sa castige inimile a milioane de oameni prin muzica sa unica. Cu un stil muzical ce se intinde intre pop, R&B si dance, Selly ofera o experienta unica ascultatorilor sai. In prezent, ea se pregateste sa lanseze un nou album si sa isi extinda prezenta in industria muzicala. La 24 de ani, Selly are deja multe realizari in spate si, cu siguranta, va reusi sa isi duce planurile la bun sfarsit.

Cele mai citite articole