Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are ronaldo

Introducere

Cristiano Ronaldo, numele unui fotbalist cunoscut si respectat la nivel mondial. Nascut pe 5 februarie 1985, acesta este unul dintre cei mai talentati si influenti jucatori de fotbal din lume. Acesta este un fotbalist portughez care a inceput sa joace la Sporting Lisabona la varsta de 16 ani si a devenit unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume. Acesta a fost crescut in Madeira, Portugalia si acum joaca pentru Juventus. El se bucura de un succes urias in cariera sa, fiind unul dintre cei mai buni si mai buni platiti jucatori de fotbal din lume.

Istoria carierei

Cariera lui Cristiano Ronaldo a inceput in 2001 la Sporting Lisabona la varsta de 16 ani. El a jucat pentru echipa lor timp de trei ani, punand bazele unei cariere de succes. In 2003, Cristiano a semnat un contract cu Manchester United pentru suma de 15 milioane de lire sterline. El a fost produsul unui antrenor si a reusit sa obtina Premiul Player of the Year in sezonul 2006-2007 si 2007-2008. Dupa patru sezoane reusite in Premier League, Cristiano a semnat cu Real Madrid in 2009 si a ramas acolo timp de noua sezoane, in care a castigat trei titluri de La Liga, doua titluri de Champions League si cupe intercontinentale.

Evolutia carierei

In 2018, Cristiano Ronaldo a fost transferat la Juventus, unde a intrat intr-o noua etapa din cariera sa. Acesta a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei, reusind sa castige patru titluri consecutive de Serie A. Totodata, el a fost oficialul cel mai bun marcator din istoria Serie A si a castigat deja de patru ori Balonul de Aur. In plus, el a reusit sa marcheze peste 700 de goluri in cariera sa, facandu-l cel mai mare marcator din istoria fotbalului.

Premiile si distincţiile

Cele mai citite articole

Cristiano Ronaldo a castigat de-a lungul carierei sale numeroase premii si distincţii. El a castigat de patru ori Balonul de Aur, pentru cea mai buna performanta anuala a unui fotbalist, si a fost ales de trei ori cel mai bun jucator al anului. In plus, el a castigat de patru ori titlul de cel mai bun marcator al anului. El a fost de asemenea desemnat Fotbalistul anului de catre FIFA in anii 2008, 2013 si 2014 si a primit si premiul UEFA pentru cea mai buna performanta inainte de 2009.

Achievements

Cristiano Ronaldo a reusit sa atinga un nivel inalt de excelenta in cariera sa. El a devenit primul jucator din lume care a marcat 50 sau mai multe goluri intr-un sezon de 11 ani. El a fost de asemenea primul fotbalist din lume care a marcat peste 600 de goluri, castigand de asemenea titlul de cel mai bun marcator din istoria fotbalului. In plus, el a reusit sa castige patru titluri de La Liga, doua titluri de Champions League, doua Cupe Intercontinentale si patru titluri de Serie A. El a castigat, de asemenea, numeroase alte titluri si cupe in timpul carierei sale.

Vedeta de astazi

In prezent, la varsta de 35 de ani, Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai bine platite si mai populare vedete din lume. El nu numai ca este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume, dar este de asemenea un model de succes pentru tinerii care vor sa atinga niveluri inalte de performanta. Acesta este unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei Juventus, reusind sa castige patru titluri consecutive de Serie A. El se bucura de un succes urias si se afla in topul celor mai populare si mai bine platiti fotbalisti din lume.

Concluzie

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai talentati si influenti jucatori de fotbal din lume. Acesta a inceput sa joace la varsta de 16 ani si a reusit sa obtina numeroase premii si titluri in cariera sa. El a devenit primul jucator din lume care a marcat peste 500 de goluri si a reusit sa castige patru titluri de La Liga, doua titluri de Champions League si patru titluri de Serie A. Acesta se bucura de un succes urias in prezent si este unul dintre cei mai cunoscuti si mai bine platiti fotbalisti din lume.

Cele mai citite articole