Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apelează la o firmă de curăţenie Bucureşti când nu mai faci faţă cu responsabilităţile casnice

Din ce în ce mai multe gospodine se văd în imposibilitatea de a face faţă curăţeniei de primăvara sau de toamnă, curăţeniei înainte de Sărbătorile de Iarnă sau Pascale pentru că au un program foarte încărcat la locul de muncă şi îşi doresc şi timp pentru ele, de aceea apelează la o firmă de curăţenie Bucureşti când aceste responsabilităţi le copleşesc. Lipsa timpului nu înseamnă că gospodinele trebuie să renunţe la curăţenia apartamentului sau casei lor, pentru că mediul curat este vital pentru o sănătate de fier şi pentru un confort sporit.

Principalele motive pentru a apela la o firmă de curăţenie

Cele mai importante motive pentru care oamenii aleg să apeleze la o firmă de curăţenie din Bucureşti sunt:

·  economisirea timpului dedicat curăţeniei şi posibilitatea de a se concentra pe alte activităţi mai plăcute;

·  curăţenia este făcută în profunzime, realizată de persoane cu experienţă în domeniu;

·  clienţii economisesc bani pe care i-ar da pe produsele profesionale pe care nici nu ar şti cum să le folosească în mod corespunzător;

·  gospodinele nu mai sunt atât de epuizate înainte de sărbători;

·  specialiştii au la dispoziţie numai echipamente şi produse profesionale cu ajutorul cărora pot curăţa în profunzime canapelele, fotoliile şi spaţiile din casă;

·  gospodinele nu îşi mai pun viaţa în pericol în încercarea de a spăla geamurile;

Cele mai citite articole

·  fiecare suprafaţă din casa va fi dezinfectată şi igienizată în mod perfect.

În urma curăţeniei generale asigurată de o companie specializată în acest sens, se va observa o stare de spirit mai bună a membrilor familiei, un spaţiu curat şi igienizat, bine aerisit, care ajută la o mai bună concentrare.

Situaţii în care este necesară apelarea la o firmă de curăţenie

Nu doar înainte de sărbători apelează gospodinele la ajutorul unei echipe specializate în servicii de curăţenie, ci şi în alte situaţii. Spre exemplu, se poate apela la o companie de curăţenie:

·  după o mutare în casă nouă;

·  după o perioadă în care apartamentul său casa a fost închiriat/a unei alte familii sau nu a fost deloc locuit/a;

·  după renovări în interiorul locuinţei;

·  în cazul în care o curăţenie generală nu a mai fost făcută o perioadă îndelungată de timp.

Apelând la o firmă de curăţenie, proprietarii îşi au o presiune de pe umeri, scape de o responsabilitate, mai ales dacă au o casă foarte mare, geamuri mari sau dacă nu au timp pur şi simplu să se ocupe de curăţenie. Reprezentanţii companiilor specializate în acest sens au toate echipamentele şi toate produsele necesare pentru a şterge orice urmă, pentru a elimina praful, pentru a îngriji fiecare suprafaţă în mod corespunzător, precum şi oameni specializaţi şi instruiţi în acest sens.

Curăţenia din casă sau din apartament este un lucru foarte important, iar pentru a nu fi uitată, se poate programa săptămânal sau lunar, ori la un interval de timp ales de clienţi. În cadrul curăţeniei rezidenţiale se îndepărtează praful, pânzele de păianjen, se şterg caloriferele, geamurile, podelele, se aspiră bine peste tot, se şterg tocurile, uşile, plintele, prizele şi întrerupătoarele, se igienizează şi se curăţa grupurile sanitare, se aspiră mochetele, covoarele şi fotoliile şi la final se odorizează încăperile.

Cele mai citite articole