Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are delia

Delia – o cantareata iubita

Delia Matache, cunoscuta si sub numele de Delia, este o cantareata si compozitoare romanca de mare succes. Nascuta in anul 1987, in Bucuresti, Delia a inceput sa cante la varsta de 11 ani si a lansat primul sau album intitulat „Delia” in anul 2001. Delia a devenit rapid una dintre cele mai populare si iubite voci din Romania, datorita vocii sale calde si expresive, talentului sau de a compune muzica si versuri si stilului sau de cantat.

De la debutul sau si pana acum

De la debutul sau si pana acum, Delia a lansat 16 albume si a luat parte la numeroase concerte si festivaluri. Muzica ei se bazeaza pe genuri precum R&B, pop, hip-hop si muzica dance, iar versurile ei sunt de obicei despre dragoste, incredere si puterea de a merge mai departe. Delia a castigat si numeroase premii si distinctii, printre care Premiul pentru Muzica in 2015 si Premiul pentru Excelenta in 2017. Pe langa muzica, Delia a mai lansat si doua carti, „Inca o poveste” si „Delia Matache, The Autobiography”.

Viata personala

In ceea ce priveste viata sa personala, Delia s-a casatorit cu iubitul sau de lunga durata, Ion Tampau, in 2017. Desi au fost impreuna de aproximativ 11 ani, cei doi au evitat sa isi faca publica relatia si au preferat sa pastreze o anumita discretie. Casatoria lor a fost una intima, tinuta in secret, si mai tarziu in acelasi an, in luna iunie, cei doi au anuntat ca vor deveni parinti. In prezent, Delia si Ion sunt parintii unei fetite, Ella.

Proiecte actuale si viitor

Delia a fost ocupata in ultimii ani si si-a concentrat mai mult energia pe muzica si proiectele sale. In 2018, ea a anuntat lansarea unui nou album, un material de studio intitulat „Am nevoie de iubire”, care a avut ca tema principala dragostea. Acest album a fost lansat cu un videoclip spectaculos intitulat „Da, mama”, inspirat de o piesa care a fost foarte populara in Romania. Delia a mai lansat, de asemenea, si un alt album, intitulat „Ne place la fel”, care are aceeasi tema ca si albumul sau anterior.

Cati ani are Delia

Cele mai citite articole

Delia a implinit 32 de ani in luna mai 2019. Ea a reusit sa isi construiasca un nume in industria muzicala romaneasca si sa ramana in top ani de zile. Pe langa aceasta, ea a reusit sa colaboreze cu artisti din intreaga lume, inclusiv cu celebritati precum Enrique Iglesias, Ricky Martin si Madonna. De asemenea, Delia a aparut si in mai multe emisiuni de televiziune si show-uri, unde a prezentat muzica si versurile ei.

Recunoasterea artistei

Delia este una dintre cele mai premiate si iubite artiste din Romania. In ultimii ani, artista a primit numeroase premii, printre care Premiul pentru Muzica, Premiul pentru Excelenta si Premiul pentru Inovatie. Delia si-a consolidat si mai mult pozitia in industria muzicala prin elaborarea unor proiecte muzicale si compozitii unice. Artistul are o legatura stransa cu publicul sau si este foarte apreciata, fiind numita „Regina muzicii moderne din Romania”.

Ce are pregatit Delia pentru viitor

In prezent, Delia lucreaza intens la lansarea unui nou album si la noi piese care sa ii satisfaca pe fanii sai. De asemenea, ea se pregateste sa faca niste colaborari cu artisti din intreaga lume. De asemenea, artista intentioneaza sa se lanseze si in alte domenii, precum actorie, film si televiziune. Delia isi doreste sa ramana lider pe piata muzicala romaneasca si sa isi continue cariera in muzica, pe care o considera una dintre cele mai importante parti ale vietii sale.

Concluzii

Delia este una dintre cele mai iubite si apreciate voci din Romania. Ea a reusit sa se mentina in top ani de zile, avand parte de o cariera remarcabila in industria muzicala. Delia lucreaza si in prezent la noi proiecte muzicale si se pregateste sa isi lanseze un nou album. Cu toate acestea, artistul ar dori sa faca si alte lucruri in afara de muzica, precum actorie, film si televiziune. Delia a implinit 32 de ani in luna mai 2019.

Cele mai citite articole