Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are cristina pucean

Cati ani are cristina pucean

Cristina Pucean – o vedeta internationala

Cristina Pucean este o actrita romanca de renume international. Pe langa cariera sa de succes ca actrita, ea este cunoscuta si ca un producator cunoscut si, mai recent, ca model. Cristina s-a nascut la Bucuresti, Romania, in anul 1983, facanda anul acesta 36 de ani.

Acesta este un nume cunoscut in lumea filmului, mai ales in Romania si Europa de Est. Ea a studiat la National University of Theater and Film din Bucuresti si, dupa ce a terminat, a inceput sa castige numeroase roluri in productii de teatru si film. De-a lungul carierei sale, Cristina a jucat in peste 15 productii de teatru si 10 lungmetraje, ceea ce a adus-o mai aproape de public.

Filme si productii televizate

Cristina Pucean a jucat in filme precum ‘The Last Word’, ‘The Enemy of the People’, ‘The Way Home’ si ‘My Dearest Friend’. Cu toate ca aceste filme au primit recenzii pozitive si au castigat numeroase premii, Cristina Pucean s-a remarcat intr-un mod pozitiv prin rolurile sale. Ea a mai jucat si in productii de televiziune, cum ar fi ‘Secretele mele’ si ‘Casa Dragostei’.

Premiile si nominalizarile

Acesta a primit numeroase nominalizari si premii pentru rolurile sale. Printre acestea se numara Premiul National al Cinematografiei Romanesti, Premiul Special al Juriului pentru interpretare in filmul sau ‘The Enemy of the People’, nominalizarea la Premiul Gopo, precum si multe altele.

Activitatea de producator

Cele mai citite articole

Cristina Pucean a inceput sa produca in anul 2014, cand a lansat primul documentar scurt ‘The Young Generation’, care a avut premiera la Festivalul International de Film Transilvania. Apoi, ea a produs documentarul lui Catalin Mitulescu, ‘Pescarusul din Pont’, care a castigat un premiu la Festivalul International de Film Transilvania in 2015. In plus, a produs si primul sau film scurt, ‘Casa fetelor’, care a castigat numeroase premii la festivaluri internationale de film.

Modelingul

In ultimii ani, Cristina Pucean a devenit un model cunoscut in Romania. Ea a colaborat cu numeroase agentii de modele si a lucrat cu numeroase marci precum L’Oreal, Nike, Coca-Cola si multe altele. De asemenea, a fost pe coperta unor reviste de moda locale si internationale. A castigat premiul pentru cel mai bun model la Premiile Odeon, precum si premiul pentru cel mai bun model la Gala Modelelor, de doua ori.

Viata personala

Cristina Pucean a fost casatorita cu un producator de film si, impreuna, au avut doi copii, un baiat si o fata. Din pacate, sotul ei a murit in anul 2018. In prezent, Cristina se ocupa de cariera sa si de copiii ei. Ea locuieste in Bucuresti si, in timpul liber, se bucura sa calatoreasca si sa faca fotografii.

Concluzie

Cristina Pucean este o actrita, producator si model romanca, devenind un nume cunoscut in lumea filmului si a modei. Cu toate acestea, ea a pastrat o viata personala discreta, in ciuda faptului ca a avut parte de numeroase nominalizari si premii de-a lungul carierei sale. La 36 de ani, Cristina Pucean inca se bucura de succes, iar acest lucru ne face sa credem ca avem multe de asteptat de la aceasta vedeta internationala.

Cele mai citite articole