Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are andreea esca

Cati ani are andreea esca

Biografia Andreei Esca

Andreea Esca este o prezentatoare TV din Romania, recunoscuta pentru emisiunea sa cu acelasi nume, difuzata de postul Pro TV, si pentru alte emisiuni de succes precum „The Money Channel” si „Un show pacatos”. Nascuta pe 8 septembrie 1973 in Bucuresti, Andreea Esca a urmat cursurile Colegiului National de Informatii ​​si Comunicatii din capitala si apoi a obtinut o diploma in Teologie la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti. In 1995, ea a devenit prezentatoare la postul de televiziune Pro TV si isi aducea contributia la succesul emisiunii sale de stiri, „The Money Channel”.

Cariera Andreei Esca in televiziune

In anii urmatori, Andreea Esca a devenit unul dintre cele mai recunoscute nume ale televiziunii romanesti, prezentand in mare parte emisiuni de divertisment si stiri de ultima ora, precum „Un show pacatos” si „Vara Perfecta”. Din 1999, ea a prezentat si o emisiune saptamanala cu acelasi nume, „Andreea Esca”, care a devenit unul dintre cele mai populare programe de divertisment din Romania. Emisiunea a durat pana in anul 2016, Andreea Esca prezentandu-si ultima emisiune pe postul Pro TV in data de 25 iunie.

Vietile private ale Andreei Esca

In afara de cariera sa de televiziune, Andreea Esca are si o viata personala bogata. Acesta s-a casatorit cu producatorul de televiziune Cristian Ionescu in 2001 si cei doi s-au mutat in Elvetia in 2002. In anul 2004, cuplul a avut primul lor copil, o fetita numita Maria. In anul 2008, Andreea Esca a devenit mama pentru a doua oara, fiul ei, numit Stefan, nascandu-se in aceeasi luna ca Maria. Din momentul in care s-a mutat in Elvetia, Andreea Esca a devenit mai activa in actiuni caritabile, ajutand si sustinand mai multe organizatii.

Realizarile Andreei Esca

In decursul carierei sale in televiziune, Andreea Esca a obtinut mai multe premii si distinctii pentru contributia sa. In 2005, ea a primit premiul pentru „cel mai bun prezentator TV” de la Asociatia Nationala pentru Televiziune din Romania. In anul 2006, Andreea Esca a primit o diploma de onoare pentru intreaga cariera de televiziune si a fost desemnata „cetatean de onoare” in orasul Erbasu, judetul Ilfov. Pentru contributia sa la promovarea culturii romanesti, Andreea Esca a fost premiata cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler in anul 2008.

Cati ani are Andreea Esca

Cele mai citite articole

In 2019, Andreea Esca in varsta de 45 de ani este una dintre cele mai respectate persoane din Romania. Cu o cariera de televiziune si radio de aproape 25 de ani, Andreea Esca este unul dintre cei mai iubiti si apreciati prezentatori si producatori din Romania. In prezent, ea locuieste in Elvetia alaturi de sotul sau si de cei doi copii ai sai. Andreea Esca a ramas fidela postului Pro TV si este un simbol al televiziunii romanesti.

Invitatii speciali ai lui Andreea Esca

In timpul emisiunii sale si in cadrul altor proiecte, Andreea Esca a invitat numeroase vedete, de la actori si cantareti la scriitori si vorbitori publici. Printre acestia se numara actorii Leonard Miron, Ion Dichiseanu si Teo Trandafir, cantaretii Stefan Banica Jr. si Paula Seling si presenterii TV Mihai Gadea si Dan Negru. In cadrul emisiunii ei, Andreea Esca a invitat si numeroase personalitati culturale precum scriitorii Horia C. Matei, Mircea Cartarescu si Nicolae Manolescu si vorbitorul public Dan Puric.

Proiectele Andreei Esca

In prezent, Andreea Esca activeaza si in cadrul mai multor proiecte si evenimente de televiziune si radio. Pe langa emisiunea sa, ea prezinta si un show de divertisment pe postul Pro TV, „Vara perfecta”. Andreea Esca colaboreaza de asemenea si cu postul de radio Europa FM, prezentand emisiunea sa saptamanala, „Andreea Esca Show”, care se difuzeaza in fiecare duminica. Acesta este unul dintre cele mai populare programe de radio din Romania.

Concluzie

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite si respectate persoane din Romania si un simbol al televiziunii romanesti. Cu o cariera de televiziune si radio de aproape 25 de ani, in 2019 Andreea Esca avea 45 de ani si este una dintre cele mai active prezentatoare si producatoare de televiziune din Romania. Ea prezinta emisiunea sa saptamanala, „Andreea Esca Show”, pe Europa FM, iar in prezent activeaza si in cadrul mai multor proiecte si evenimente de televiziune si radio.

Cele mai citite articole