Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Casa delia costinesti

Introducere

Casa Delia din Costinesti este unul dintre cele mai vechi obiective turistice din aceasta zona a litoralului romanesc. Construita in anii 1930, aceasta casa se afla in inima statiunii si a adus in ultimii ani o bogata istorie si modernitate turistilor care se bucura de frumusetile Costinestiului. In acest articol, vom discuta despre Casa Delia si despre modul in care aceasta a devenit una dintre cele mai importante atractii turistice din zona.

Istoria Casa Delia

Casa Delia a fost construita in anii 1930, in inima statiunii Costinesti. A fost odata casa lui Delia Radescu, o familie bogata din acea perioada. Scopul initial al casei a fost acela de a fi folosita ca casa de vacanta pentru Radescu. Cu toate acestea, pe parcursul anilor, casa a devenit o atractie turistica si un renume in zona. In prezent, Casa Delia poate fi gasita pe o strada principala din statiune si se remarca prin diferitele sale caracteristici unice.

Caracteristici unice

Casa Delia are o arhitectura cu influente mediteraneene unice, care adauga un farmec distinct locatiei. Casa are o suprafata de aproximativ 720 de metri patrati si este impartita pe doua niveluri. Exteriorul casei se remarca prin diferitele sale finisaje, cum ar fi scara exterioara, gardul de fier forjat si geamuri rotunde. In interior, camerele sunt decorate cu mobilier autentic si au vederi superbe care se intind pana la mare.

Activitati in Casa Delia

Cele mai citite articole

In prezent, Casa Delia gazduieste diferite evenimente si activitati pe parcursul anului. Acestea variaza de la seminarii, conferinte si expozitii la petreceri, mese festive si evenimente private. De asemenea, Casa Delia poate fi inchiriata pentru evenimente speciale, cum ar fi nunti, botezuri sau alte tipuri de ceremonii. Oaspetii pot, de asemenea, sa se bucure de o lume moderna a divertismentului, datorita unui cinematograf si a unui sistem audio modern.

Facilitati in Casa Delia

Casa Delia dispune de numeroase facilitati si servicii disponibile pentru oaspeti, cum ar fi o piscina exterioara, o zona de divertisment, o sala de conferinte si un restaurant. Restaurantul are o terasa frumoasa si se bucura de vederi spectaculoase spre Marea Neagra. De asemenea, Casa Delia ofera acces gratuit la internet si parcare privata. Oaspetii pot, de asemenea, sa se bucure de un mic dejun traditonal romaneasca, inclus in pretul cazarii.

Concluzie

In concluzie, Casa Delia este un obiectiv turistic important in Costinesti si este recunoscuta pentru arhitectura sa unic si frumoasa, diversitatea activitatilor si facilitatile oferite. Oaspetii sunt invitati sa petreaca in aceasta locatie un sejur de neuitat, unde pot experimenta o lume traditioanala si moderna, in acelasi timp.

Cele mai citite articole