Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are vladuta lupau

Cati ani are vladuta lupau


Prezentare

Vladuta Lupau, cunoscuta si ca Vladuta, este un cantaret de muzica pop, compozitor si producator din Romania. S-a nascut pe 10 octombrie 1970, in Bucuresti, si a absolvit Facultatea de Muzica din Bucuresti in anul 1993. De-a lungul carierei sale, Vladuta a inregistrat patru albume solo si a lansat numeroase piese care au devenit hituri radio. Ea a primit multe premii, printre care Premiul Pentru Muzica, Premiul Radio Romania si Premiul Muzicii Pop.

Inceputul carierei

Vladuta a inceput cariera sa in 1990, cand a lansat primul sau album solo, intitulat "Eu sunt aici". Acest album a fost considerat o "declaratie de dragoste" catre Romania, iar piesele sale au fost numite "un omagiu adus muzicii traditionale romanesti". Dupa lansarea albumului, Vladuta a inceput sa faca turnee, canta in fata publicului si sa organizeze concerte in intreaga tara.

Albumul de succes

In 2000, Vladuta a lansat al doilea sau album intitulat "Dragostea Mea", care a fost unul dintre cele mai de succes albume din Romania la acea vreme. Albumul a debutat pe primul loc in topurile muzicale si a fost certificat de catre Asociatia Producatorilor de Discuri din Romania (APDR). Albumul a fost vandut in peste 25 de milioane de copii si a fost distribuit in peste 30 de tari.

Premii si recunoastere

Cele mai citite articole

In 2004, Vladuta a primit Premiul Pentru Muzica pentru albumul "Dragostea Mea". In aceeasi perioada, a primit si Premiul Radio Romania, premiu acordat artistilor care au contribuit la dezvoltarea muzicii romanesti. La sfarsitul anului 2006, Vladuta a primit si premiul pentru Muzica Pop, ca recunoastere pentru contributia sa la dezvoltarea muzicii pop romanesti.

Viata personala

In afara de cariera sa muzicala, Vladuta s-a implicat si in activitati sociale si caritabile. Ea a devenit ambasador al Fundatiei "Copiii Lumii" in 2003 si a organizat o serie de evenimente caritabile pentru a strange fonduri pentru copiii defavorizati din Romania. De asemenea, Vladuta a devenit si un simbol al luptei impotriva drogurilor in Romania si a lansat mai multe campanii antidrog in intreaga tara.

Cariera actuala

Vladuta continua sa produca muzica si sa lanseze albume. Pe langa acestea, ea organizeaza si concerte si turnee in intreaga tara, iar reactiile pozitive ale publicului se mentin la fel de puternice ca in trecut. In ultimii ani, Vladuta a colaborat si cu alti artisti si a lansat piese alaturi de alti producatori de muzica. Ea a fost nominalizata si la Premiul Grammy in 2017, pentru cel mai bun album pop.

Concluzie

Vladuta Lupau s-a nascut pe 10 octombrie 1970 si, de-a lungul carierei sale, a inregistrat patru albume solo, a participat la numeroase evenimente si a primit mai multe premii. Ea a devenit un simbol al muzicii pop romanesti si a lansat mai multe campanii caritabile si antidrog in intreaga tara. De asemenea, Vladuta continua sa produca muzica si sa lanseze albume si piese noi, fiind nominalizata la Premiul Grammy in 2017.

Cele mai citite articole