Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

6 idei pentru a fi un invitat chic la nuntă

Sezonul nunților este în plină desfășurare, iar lunile de vară vor fi, probabil, cele mai aglomerate. După ce ai confirmat prezența la eveniment, pregătește din timp ținuta și accesoriile pentru a avea totul la îndemână în ziua respectivă.

  1. Alegerea hainelor

Deoarece ţinuta reprezintă atracția principală, acordă atenție acestui aspect. Poți începe prin a căuta diferite modele online pentru a-ți face o impresie legată de ceea ce îți dorești să porți. Ulterior, o să fie mai ușor să alegi modelul preferat din magazin, fie că este vorba despre o rochie, salopetă sau un deux-pièces elegant.

Pentru o nuntă de zi, optează pentru o piesă delicată, iar seara îmbracă o rochie rafinată. Indiferent că preferi o variantă feminină sau una îndrăzneaţă, recomandarea este să alegi o culoare diferită de alb ṣi să eviți hainele prea strâmte sau foarte scurte. Domnii pot îmbrăca un costum lejer pentru zi, de culoare deschisă, iar seara se vor remarca printr-un outfit clasic și plin de rafinament.

  1. Un parfum elegant și senzorial 

Completează ținuta elegantă cu un parfum deosebit care să-ți definească stilul. Un parfum Versace se remarcă atât prin extravaganță, cât și printr-o diversitate a aromelor, precum cele de bujor, lotus, mosc, ambră, lamâie sau portocal. Notele sale exotice şi mediteraneene conferă delicatețe, prospețime, încredere şi spontaneitate pentru un plus de rafinament.

Dacă preferi o senzație luxuriantă, folosește un set complet, care include mai multe produse pe lângă apa de toaletă. Variantele feminine au, de exemplu, gel de duș și loțiune de corp, iar cele masculine, loțiune după ras și gel de duș pentru păr și corp.

  1. Încălțăminte elegantă și comodă

Accesorizează o pereche elegantă de pantofi, dar potrivită pentru a dansa și a te mișca în voie. Dacă aceasta este nouă, atunci încearcă să o porți prin casă pentru a te asigura că este potrivită și că te vei simți confortabil cu ea în ziua evenimentului. Astfel, dacă îți provoacă unele bătături, o să știi să folosești plasturi în zonele respective.

  1. Machiaj şi coafură

Cele mai citite articole

Gândeşte-te înainte cum vrei să te machiezi şi să îți aranjezi părul pentru a vedea dacă stilul dorit se potrivește cu întreaga ta ținută. Te poți aranja acasă, mai ales dacă ai ceva îndemânare sau poți merge la un salon specializat. Dacă preferi această variantă, fă o programare din timp, pentru a te asigura că vei găsi disponibilitate chiar în ziua evenimentului. Chiar dacă în cazul domnilor pare ceva mai simplu, şi ei vor investi timp dacă doresc să renunțe la barbă şi să-și aranjeze părul. Indiferent de alegere, este important să te simți bine ṣi relaxat.

  1. Accesorii elegante

Alege accesorii elegante și sofisticate care să se potrivească ținutei tale, fără a ieși prea mult în evidență. O piesă statement sau un set discret, alcătuit din două piese, de exemplu, un pandativ şi o pereche de cercei, îți vor sublinia armonios stilul. Iar un ceas deosebit sau un set de butoni care să completeze costumul vor evidenția outfitul bărbătesc.

  1. Un kit cu produse esențiale

Nunta este un eveniment care durează mai multe ore, așa că ai în vedere o mică trusă cu produse esențiale. De exemplu, îți vei putea reîmprospăta machiajului și retușa coafura dacă vei avea nevoie. De asemenea, o pereche de încălțăminte fără toc pentru orele de la finalul petrecerii te va ajuta să-ți relaxezi picioarele după dans.

Chiar dacă vei acorda mai multă atenție ținutei tale de ansamblu, nunta este despre multă voie bună, zâmbete şi timp petrecut cu cei apropiați. Așa că distrează-te, relaxează-te şi pune în valoare câțiva paşi de dans. 

Atunci când mergi la o nuntă, ai mai multe lucruri de ales. Dacă vei începe pregătirile din timp,  vei fi mai relaxat în ziua evenimentului. Tu ce obișnuiești să faci?

Sursă foto: Pexels

Cele mai citite articole