Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Top 5 idei de cadou potrivite pentru şeful tău

Top 5 idei de cadou potrivite pentru şeful tău

Orice angajat îşi doreşte să aibă o relaţie bună cu şeful său. Cumpărarea unui cadou pentru ziua şefului poate fi o ocazie excelentă pentru a sparge barierele profesionale şi pentru a crea o legătură personală. În articolul de mai jos, vei găsi câteva informaţii ce te vor ajuta în alegerea cadoului perfect. 

În calitate de angajat, construirea de relații interpersonale excelente cu superiorul tău este esențială. Dacă în timpul programului nu există ocazii sau timp suficient pentru a dezvolta o relaţie armonioasă cu acesta, de ziua lui, ai ocazia perfectă pentru a o face. Ralph Waldo Emerson spunea că „Un adevărat cadou cuprinde o parte din tine însuți.” Ţine minte acest lucru, indiferent de relaţia pe care o ai cu persoana sărbătorită. 

Iată câteva sfaturi pentru a te asigura că alegi cele mai bune cadouri pentru șeful tău, rămânând, în același timp, în limitele profesionale stabilite:

  1. În funcţie de pasiunile sale

Chiar dacă nu îl cunoşti personal foarte bine, îţi poţi face o idee despre pasiunile şefului tău. Odată identificate, poţi căuta un cadou care să reflecte una dintre preocupările sale. De exemplu, dacă ştii că este pasionat de călătorii, poţi căuta modele de globuri pamantesti, clasice sau iluminate. Acesta este un obiect pe care îl poate păstra la birou ori acasă și îi va alimenta în permanenţă pasiunea pentru călătorii. Fiind amplasat la vedere, va observa mereu locuri în care îşi va dori să ajungă. Dacă deja călătoreşte de mult, îi poţi cumpăra şi o hartă răzuibilă, ce va evidenţia locurile pe care deja le-a vizitat. 

  1. Un articol fashion 

Dincolo de munca de birou, şeful tău poartă, la fel ca toată lumea, tricouri sau cămăși casual. Observă care este brandul preferat, estimează-i mărimea şi alege un tricou simplu, de calitate, în culoarea preferată ori chiar alb sau negru. Nu vei da greş nici cu o cămaşă casual, pe care o va purta în weekend-urile petrecute în familie sau cu prietenii. De asemenea, un rucsac care să aibă şi compartiment pentru laptop va fi un obiect extrem de util atât în timpul liber, cât şi în viaţa profesională. 

  1. Un parfum

Cele mai citite articole

Indiferent de vârstă sau de funcţie, toată lumea foloseşte un parfum. Poţi opta pentru un astfel de cadou, însă trebuie să deţii o informație foarte importantă: ce tip de miros preferă. Dincolo de branduri, parfumurile sunt împărţite pe categorii de mirosuri: dulci, fresh, clasice, lemnoase. Odată ce cunoşti această preferinţă, poţi alege un parfum sau un set cadou, în funcţie de bugetul disponibil. 

  1. Obiecte pentru birou

De câţiva ani, poţi regăsi pe multe site-uri o categorie aparte, în ceea ce privește cadourile. Se pare că, atunci când vine vorba despre un cadou pentru un şef sau un om de afaceri, căutarea este atât de mare, încât s-a creat această categorie. Aici, poţi găsi obiecte de design interior pentru birou, stilouri de calitate, un ceas de birou sau de perete. 

  1. Un ceas

Dacă bugetul îţi permite, îţi poţi impresiona şeful cu un ceas bărbătesc cadou. Poţi opta pentru un ceas mecanic, unul cu cuarț sau un ceas inteligent. Ceasul este accesoriul vestimentar ce completează un look şi reflectă personalitatea celui ce îl poartă. Fiecare tip de ceas, mecanic, cu cuarţ sau inteligent, are avantajele şi dezavantajele sale, însă este un cadou cu care nu poţi da niciodată greş. 

Tipul relației tale cu șeful tău este un factor important în a decide ce dar ar trebui să îi oferi. De obicei, dacă ai o relație personală cu managerul tău, îi poți oferi un cadou mai personal. În schimb, acolo unde relația este strict profesională, cadoul trebuie să reflecte acest lucru.

Sursa foto: Shutterstock 

Cele mai citite articole