Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are tudor chirila

Tudor Chirila – Scurta Biografie

Tudor Chirila este un actor, cantaret si scriitor din Romania, unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti. Nascut in anul 1986, la data de 16 decembrie, Tudor Chirila avea la momentul nasterii numele de Tudor Neculai Chirila. A crescut in orasul sau natal, Marasesti, judetul Vaslui, alaturi de cei patru frati ai sai. A urmat cursurile liceului din localitate si a absolvit in anul 2004.

Cariera lui Tudor Chirila

Tudor Chirila a facut primul pas in cariera artistica in anul 2001, cand a castigat concursul Gala Sperantei. Ulterior a participat la Festivalul International de Muzica Usoara George Georgescu, competitie ce i-a deschis calea spre a deveni un cunoscut actor. A urmat cursurile Facultatii de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii din Cluj si la finalizarea acestora a castigat Premiul III la Festivalul Studentesc de Teatru.

In anul 2009 s-a alaturat trupei Vama Veche si a castigat premiul pentru cel mai bun artist roman al anului. In acelasi an a devenit membru al grupului Vocea Romaniei si a semnat cu casa de discuri Roton. Ulterior a colaborat cu artisti precum Pepe, Delia, Loredana, Alexandra Stan si Antonia. In ultimii ani s-a dedicat mai mult scrisului si publicarii de carti.

Cartile lui Tudor Chirila

Tudor Chirila a scris si publicat pana in prezent patru carti. Ele sunt: “Cubul de foc” (2012), “Aventuri in Raiul Verde” (2014), “Visul lui Jacob” (2016) si “Padurile Ingerului” (2018). Toate cartile au avut un mare succes in randul cititorilor si au contribuit la obtinerea unei faimi mai mari pentru artist.

Premiile lui Tudor Chirila

Cele mai citite articole

Tudor Chirila a castigat numeroase premii si distinctii in cariera sa de actor, cantaret si scriitor. Printre cele mai importante premii ale sale se numara: Premiul pentru cel mai bun artist roman pentru anul 2009, distinctia “Artistul Anului 2010”, premiul “Cel mai bun cantec rock al anului 2010” si premiul pentru cea mai buna piesa rock a anului 2012.

Cati ani are Tudor Chirila?

Tudor Chirila are in prezent 34 de ani. S-a nascut in anul 1986, la data de 16 decembrie, si a trait o viata plina de succese care l-au facut unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti artisti din Romania.

Vietile lui Tudor Chirila

Tudor Chirila detine mai multe vieti. In afara de cea de actor, cantaret si scriitor, Tudor Chirila a mai incercat si alte domenii ce au contribuit la cresterea sa profesionala si personala. El a fost unul dintre fondatorii companiei de produse cosmetice “Beauty by Nature”, a avut propria sa emisiune de televiziune si a fost chiar si antrenor de fitness. Cu toate acestea, Tudor Chirila a reusit sa faca fata tuturor acestor provocari si sa rezolve cu succes toate proiectele in care s-a implicat.

Mesajul lui Tudor Chirila

Tudor Chirila isi incurajeaza fanii sa se exprime liber si sa fie curajosi in visele lor. Artistul isi doreste ca oamenii sa se bucure de fiecare moment si sa vada lumea cu alti ochi. El mai invita pe cei care il urmeaza sa investeasca in educatie si sa se dedice propriei persoane pentru a ajunge la succes si implinire.

Cele mai citite articole