Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are dana budeanu

Cine este Dana Budeanu?

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Ea este actrita, dansatoare, prezentatoare TV si persoana publica. S-a nascut pe 29 martie 1979, in Bucuresti, si a absolvit Liceul de Coregrafie in anul 1997. La momentul respectiv, Dana a fost angajata la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti.

Cariera lui Dana Budeanu

Cariera lui Dana Budeanu a luat startul la inceputul anilor 2000, cand a debutat ca prezentatoare TV pe postul de televiziune Antena 1. A rasunat imediat la public, iar in anul 2003 a castigat premiul pentru cea mai buna prezentatoare TV. La scurt timp, s-a alaturat echipei USO Show (Un Sfert de Ora Show) alaturi de Razvan si Dani, si a aparut in diferite emisiuni si spectacole TV. In anul 2007 a castigat premiul pentru cea mai buna actrita. Dana Budeanu a participat, de asemenea, la diferite productii cinematografice, inclusiv la filme precum "Vampirii Sucevei" si "Masca".

Activitatea lui Dana Budeanu

In ultimii ani, Dana Budeanu a avut o activitate destul de intensa. Ea a participat la diferite emisiuni, spectacole si festivaluri. A prezentat, de asemenea, diferite emisiuni TV, printre care si "Vrei sa fii milionar?". A colaborat, de asemenea, cu diferite marci si a aparut in diferite reclame. In prezent, Dana Budeanu lucreaza la Antena 1 si este prezentatoarea emisiunii "Rai da’ Buni".

Cati ani are Dana Budeanu?

Cele mai citite articole

Dana Budeanu are 41 de ani. Ea s-a nascut pe 29 martie 1979, in Bucuresti, si a absolvit Liceul de Coregrafie in anul 1997. La inceputul anilor 2000, Dana a inceput sa lucreze ca prezentatoare TV pe postul de televiziune Antena 1. De atunci, Dana Budeanu a avut o cariera de succes in lumea televiziunii si a filmului.

Viata personala a lui Dana Budeanu

Dana Budeanu este casatorita cu regizorul de film si scenaristul Cristi Borcea si are 3 copii: David, Daniela si Alexandru. Ea se considera o persoana norocoasa si crede ca norocul se obtine prin munca asidua si prin increderea in sine. Dana Budeanu este foarte activa pe retelele de socializare, unde impartaseste cu fanii ei informatii despre viata sa personala si profesionala.

Concluzie

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Ea are 41 de ani, este casatorita si are 3 copii. Cariera ei a inceput la inceputul anilor 2000 si, de atunci, Dana Budeanu a avut o cariera de succes in lumea televiziunii si a filmului. Ea prezinta emisiunea "Rai da’ Buni" pe postul de televiziune Antena 1 si este foarte activa pe retelele de socializare, unde impartaseste cu fanii ei informatii despre viata sa personala si profesionala.

Cele mai citite articole