Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are carmen chindris

Date de baza

Carmen Chindris este o artista romanca de origine basarabeana. S-a nascut pe 11 septembrie 1984, in orasul Cahul din Republica Moldova. De la varsta de cinci ani, Carmen Chindris a locuit in Romania, in orasul Galati. Carmen Chindris s-a remarcat din primii ani de liceu prin talentul sau de interpretare. Ea a fost membra a grupului de teatru "Ad Libitum", care a reusit sa castige premii in cadrul Festivalului National al Teatrului Studentesc din Romania.

Studii si cariera

Carmen Chindris s-a alaturat Conservatorului National de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Galati in anul 2002, unde a studiat Actoria. A absolvit in 2006, iar in acelasi an a debutat in filmul "Douasprezece". De atunci, Carmen Chindris a devenit una dintre cele mai bine cunoscute actrite din Romania. A mai jucat in filme precum "Acesti nebuni in iubire", "60 de secunde" si "Nu mai stiu sa iubesc".

Alte realizari

Carmen Chindris a reusit sa-si construiasca si o cariera in muzica. A lansat albumul de debut, "Zbor", in anul 2011, iar in anul 2013 a lansat "În lumina stelelor". A cantat alaturi de artisti precum Andra si Delia, si a participat la numeroase festivaluri de muzica in Romania. De asemenea, a primit mai multe distinctii, inclusiv Premiul pentru Contribuții Remarcabile la Teatrul de Pantomim, oferit de Teatrul Masca din Bucuresti, in anul 2018.

Premii obtinute

Cele mai citite articole

Carmen Chindris a primit mai multe premii pe parcursul carierei sale. Cel mai important premiu a fost Gopo pentru cea mai buna actrita, acordat pentru rolul sau din filmul "Acesti nebuni in iubire". De asemenea, a primit Premiul pentru Contribuții Remarcabile la Teatrul de Pantomim, oferit de Teatrul Masca din Bucuresti, in anul 2018. In prezent, Carmen Chindris a castigat un total de 11 premii.

Viata personala

Carmen Chindris se casatorise cu regizorul Matei Lucaci in anul 2014, iar in anul 2017 au devenit parinti pentru prima data. Ei au un fiu, Carla Lucaci. Pe langa cariera sa de actrita si cantareata, Carmen Chindris lucreaza si ca profesor de teatru la Academia de Teatru si Film din Bucuresti. Ea are si un show de televiziune, care se numeste "Carmen Chindris si compania".

Concluzie

Astfel, la data de 11 septembrie 2019, Carmen Chindris in varsta de 35 de ani, este o actrita si cantareata bine cunoscuta in Romania. Ea a reusit sa-si construiasca o cariera remarcabila in industria filmului si muzicii, si sa primeasca mai multe premii pe parcurs. Carmen Chindris s-a casatorit cu regizorul Matei Lucaci in anul 2014 si au un fiu, Carla Lucaci. Ea lucreaza si ca profesor de teatru la Academia de Teatru si Film din Bucuresti, si are un show de televiziune care se numeste "Carmen Chindris si compania".

Cele mai citite articole