Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andra maruta varsta

Andra maruta varsta


Despre Andra Maruta

Andra Maruta este o actrita si cantareata romana de succes. Ea s-a nascut in anul 1990 in Bucuresti, iar in prezent are 30 de ani. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I. L. Caragiale" din Bucuresti si a devenit cunoscuta datorita participarii la mai multe emisiuni de divertisment si show-uri TV. De asemenea, Andra Maruta a jucat in mai multe filme si a lansat mai multe albume muzicale.

Cariera

Inceputul carierei Andra Maruta a inceput ca prezentatoare la emisiunile TV. Ea a prezentat „Kiss FM”, „Dance FM” si „Lampa cu Caciula”. De asemenea, ea a prezentat si emisiunea de divertisment „Vacanta Mare”, emisiunea de muzica „Disco Radio” si emisiunea de shopping „QVC”. Andra Maruta a primit si mai multe premii in timpul carierei sale, printre care si „Premiul cel mai bun cantec” in cadrul emisiunii „Muzica in Romania”.

Muzica

Andra Maruta a lansat mai multe albume muzicale in decursul carierei sale. Primul sau album solo, „Albastru de mare”, a fost lansat in anul 2009 si a avut mai multe piese in topurile muzicale. De asemenea, primul ei single, „Ce zici tu”, a fost un hit in Romania si a primit mai multe premii muzicale. Primul ei album de studiou, „Dinlunadee”, a fost lansat in anul 2014 si a inclus piese precum „Cum ma schimb” si „Suntem ceea ce suntem”. Andra Maruta a colaborat si cu multi artisti romani, printre care si cu Alex Velea, Smiley si Mihai Margineanu.

Film

Cele mai citite articole

Andra Maruta a aparut si in mai multe filme. Primul ei rol a fost in filmul „Te iubesc, tu esti sufletul meu” din anul 2013, in care a jucat rolul protagonistei. De asemenea, ea a mai aparut in mai multe filme precum „Iubire la prima vedere” (2014), „In Sinea mea” (2015) si „Dragoste de-o vara” (2017).

Viete Privata

Andra Maruta este casatorita cu regizorul de film Radu Dragomir si cei doi au un fiu, pe nume Tudor. Ea este foarte implicata in promovarea drepturilor animalelor si sustine mai multe campanii de strangere de fonduri pentru aceasta cauza. De asemenea, ea a inceput sa lucreze ca antrenor de fitness si sustine mai multe evenimente sportive.

Concluzie

Andra Maruta este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania si a reusit sa se impuna in mai multe domenii, de la prezentare la muzica si film. Ea a castigat mai multe premii si a devenit un model pentru multi tineri. Andra Maruta incearca sa-si foloseasca notorietatea pentru a ajuta animalele si pentru a promova un stil de viata sanatos si activ.

Cele mai citite articole