Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vila andra predeal

Vila andra predeal

locatie

Vila Andra Predeal se afla in apropierea orasului Predeal, intr-o zona frumoasa si linistita, numita poate cel mai bine “Poarta Carpatilor”. Este un loc perfect pentru cei care vor sa petreaca cateva zile departe de agitatia orasului si sa se bucure de aer curat si de frumusetea naturii. Linia de dealuri care inconjoara vila ofera o panorama unica si relaxanta, iar in fiecare seara in care se poate admira apusul de soare, ofera un sentiment de pace si liniste.

facilitati

Vila Andra Predeal iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece un sejur placut. In primul rand, poate oferi gazduire pentru aproximativ 32 de persoane, cu camere spatioase dotate cu televizor si cablu. Camerele sunt curate si bine intretinute, oferind oaspetilor un mediu confortabil si primitor. In plus, vila dispune de bucatarie complet echipata, unde se poate servi masa pentru cei care doresc. De asemenea, exista si un salon spa care include o sauna, jacuzzi si baie cu aburi, masaj si tratamente de infrumusetare.

Activitati

Vila Andra Predeal ofera numeroase activitati, precum schi, snowboard, snowtubing si sanius. In plus, in imediata apropiere sunt si cabane, poteci montane si lacuri unde pot fi organizate trasee, excursii si picnicuri. De asemenea, exista si un teren de golf si de tenis pentru cei care doresc. In plus, exista si o piscina in aer liber, perfecta pentru a te bucura de relaxare, fara a te afla departe de natura.

rate

Cele mai citite articole

Costurile variaza in functie de tipul rezervarii si de perioada aleasa. Pentru un sejur de o noapte cu cazare, in anumite perioade ale anului, tarifele incep de la aproximativ 100 de lei pentru 2 persoane. Acestea includ de obicei masa de dimineata si accesul la piscina in aer liber. Pentru sejururi mai lungi, tarifele pot fi negociate. De asemenea, tara de golf si de tenis se pot inchiria pentru sume modice.

feedback

Vila Andra Predeal ofera servicii foarte bune si multe facilitati impresionante. Dupa cum au declarat cei care au vizitat-o, vila este curata, moderna si confortabila. Mancarea este buna, curatenia se face regular si personalul este amabil si serviabil. La fel de apreciate au fost si activitatile pe care vila le ofera, precum drumetiile montane, saniusul, piscina si altele. Da, Vila Andra Predeal este un loc minunat unde sa petreci cateva zile linistite in natura.

concluzie

Vila Andra Predeal este un loc ideal unde sa te bucuri de liniste si relaxare. Situata in apropierea orasului Predeal, ofera oaspetilor sai camere curate si confortabile, bucatarie complet echipata si numeroase activitati precum schi, snowtubing si trasee montane. Tarifele sunt accesibile, iar feedback-ul turistilor care au vizitat vila este unul foarte pozitiv. Daca vrei sa petreci cateva zile departe de agitatie, Vila Andra Predeal este un loc potrivit pentru tine.

Cele mai citite articole