Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Versatilitatea oferită de gențile de damă casual

Oferta de genți de damă casual este una foarte variată, acest tip de genți fiind foarte versatile, ușor de integrat atât în ținute mai elegante, cât și în ținute de zi cu zi. De aceea sunt și cele mai folosite genți de către femei.

În general, gențile casual sunt de dimensiuni mai mari, modelele clasice având forme trapezoidale sau pătrate. În plus, culorile sobre sunt mai ușor de integrat într-o ținută. Însă acest lucru nu trebuie să limiteze oferta sau imaginația femeilor, ele putând să aleagă dintr-o gama extinsă de modele și culori.

Stilul casual provine de la termenul cazual – care se referă la ceva cu caracter întâmplător, accidental, influențat de împrejurări – acest stil de modă referindu-se la o ținută lejeră, de zi cu zi. 

Modele de genți de damă casual

Cele mai utile accesorii în activitatea cotidiană desfășurată de femei sunt gențile de damă casual. Acestea sunt potrivite ținutelor de zi cu zi, casual, deoarece pot fi purtate atât la birou, cât și la ieșirile în oraș., principalul lor atu fiind funcționalitatea.

Femeile pot opta pentru genți casual de umăr, de mici sau de mari dimensiuni, genți casual cu două fețe, genți casual de mâna sau chiar un set complet de genți de damă casual format dintr-o geantă medie, geantă de umăr și portfard.

Cele mai citite articole

De asemenea, doamnele pot alege genți casual accesorizate sau modele cu franjuri, buzunare, fermoare, cu imprimeuri îndrăznețe sau chiar modele de genți casual-sport. În plus, culorile acestora pot face parte din orice gama cromatică, gențile de damă casual putând fi în culori puternice sau pale, în culori neutre sau vii, și chiar în combinații de culori.

Totodată, gențile tip shopper – create inițial pentru cumpărături – sunt foarte potrivite ținutelor casual. Datorită dimensiunilor mari, aceste tip de geantă casual este foarte versatile, putând fi utilizată în multe situații.

Geantă casual – adaptată stilului personal

Varietatea modelelor de genți de damă casual are și un aspect negativ, alegerea unui astfel tip de geantă fiind foarte dificilă, cu atât mai mult cu cât ea trebuie să fie ușor de integrat ținutelor de zi cu zi. Însă cel mai important aspect pe care trebuie să îl urmărească o doamna în alegerea unei genți casual este să completeze stilul personal, să coincidă cu ceea ce dorește să inspire – seriozitate, profesionalism, elegantă, senzualitate, veselie.

Pe lângă versatilitatea – ușor de integrat în ținutele de zi cu zi – pe care trebuie să o aibă o geantă de damă casual, această trebuie să fie practică, să vină în întâmpinarea nevoilor cotidiene ale femeilor, dar să fie și plăcută din punct de vedere estetic, oferind astfel mai multă încredere doamnelor când o poartă.

Astfel, indiferent de aspectul sau dimensiunea acesteia, geantă de damă casual este o soluție potrivită pentru toate femeile care îmbină muncă cu relaxarea și care doresc să își păstreze stilul și feminitatea într-o manieră practică.

Cele mai citite articole