Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trei motive pentru care afacerea ta ar trebui să investească într-o presă de balotat deșeuri!

Investiția în prese de balotat deșeuri este probabil unul dintre cele mai ușoare cazuri de afaceri pe care va trebui să le faceți vreodată, deoarece acestea s-au dovedit a economisi spațiu, timp și bani.

În timpul pandemiei Covid-19, este vital ca întreprinderile să facă tot ce pot pentru a se conforma, menținând în același timp un mediu sigur pentru personal. Presele de balotat pot fi utilizate pentru a crea un mediu mai sigur, motiv pentru care acum este momentul perfect pentru a explora opțiunile dvs. de gestionare a deșeurilor.

De la câteva tone pe săptămână, până la sute de tone pe lună, dacă afacerea dvs. generează deșeuri reciclabile, vă putem garanta că există o presă de balotat care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Ce este o presă de balotat deșeuri?

O presă de balotat deșeuri  este o mașină proiectată pentru a reduce volumul de deșeuri și ambalaje utilizând greutatea pentru a presa materialele strâns pentru a le transforma în baloturi compacte.

Mașinile de balotat vin într-o varietate de dimensiuni diferite, în funcție de deșeurile pe care le suportă și pot fi utilizate în general cu materiale reciclabile, precum hârtie, carton și plastic.

Salvați spațiul

 Cu măsuri stricte de distanțare socială, orice spațiu suplimentar care poate fi utilizat pentru a crea spațiu suplimentar pentru angajați este un bonus. Mașinile de balotat sunt mult mai mici decât ați putea crede, unele opțiuni ocupând mai puțin spațiu decât un loc de parcare. Acestea creează spațiu suplimentar prin compactarea materialelor cât mai strânse posibil, spre deosebire de pubele și coșurile, care ocupă mult spațiu și ajung să fie parțial umplute cu aer subțire.

Cele mai citite articole

Utilizând o presă de balotat pentru a transforma deșeurile în blocuri compacte de deșeuri reciclabile stivuibile, veți reduce, de asemenea, riscul de infestare cu rozătoare și insecte, precum și riscul de cădere și cădere.

Economisiți timp

Folosirea mâinilor pentru a face cartonul cât mai mic posibil consumă mult timp. Puteți elibera timp personalului pentru lucrări mai importante și puteți face procesul mai sigur, folosind o presă de balotat.

În loc să vă lăsați personalul să transporte, să ridice și să aplatizeze manual cutii de carton, le puteți pune pur și simplu în presă, unde sunt zdrobite, fără a fi supuse personalului dumneavoastră.

Presele de balotat prelucrează materialele în câteva secunde și pot fi acționate manual sau automat, în funcție de modelul pe care îl alegeți.

Economisiți bani – reduce costurile de deșeuri cu până la 80%

Salvați mediul înconjurător – trimițând mai puține deșeuri pentru depozitele de deșeuri și sporind reciclarea. Reducerea logisticii gestionării deșeurilor

Minimizați pericolele – reduce riscurile pentru sănătate și incendii.

Cele mai citite articole