Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tot ce trebuie sa stii despre folosirea plarformei online de recrutare

Procesul de recrutare este o activitate care implica o multime de sarcini din partea companiei, mai ales daca foloseste metodele clasice de angajare, care, de cele mai multe ori, consuma timp si sunt extrem de solicitante. Din fericire, platformele online cu ajutorul carora se poate realiza procedura de recrutare sunt de un real folos pentru un numar generos de angajatori, care isi doresc sa gaseasca un candidat potrivit. 

O varianta care se poate lua in considerare este chiar AMS AI, in spatele careia se afla o echipa dedicata, perseverenta, gata sa raspunda tuturor nelamuririlor.

3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre platformele online de recrutare

1. Gasirea rapida a candidatilor potriviti

Fiecare companie care incepe sa foloseasca o platforma de recrutare are posibilitatea de a gasi o multime de canditati potriviti intr-un timp scurt. Astfel, angajarile care inainte ar fi durat luni bune sunt reduse acum la maximum trei saptamani.

2. Momentul potrivit de inscriere in cadrul unei astfel de platforme

Cele mai citite articole

Se recomanda ca inscrierea in cadrul platformei de recrutare sa se realizeze cu putin timp inainte de perioada in care angajatorii au nevoie de candidati, pentru a se asigura ca gasesc la timp pe cineva disponibil. De cele mai multe ori, candidatii sunt deja angajati si vor avea nevoie de o perioada de preaviz pentru a se putea angaja intr-o alta companie. Exista de asemenea si candidati care pot incepe sa lucreze curand, insa, cel mai bine ar fi ca angajatorii sa nu se bazeze pe acest lucru, mai ales cand e vorba de o necesitate urgenta.

3. Realizarea contului pe platforma

Inainte de inceperea procesului de angajare, este nevoie ca angajatorul sa isi creeze un cont in cadrul platformei, in care sa introduca informatii relevante atat despre el, cat si despre companie. De asemenea, este necesar sa se realizeze un anunt de angajare adecvat, care sa fie atractiv pentru candidati si care sa includa toate detaliile necesare.

Avand in vedere informatiile mentionate anterior in articol, platforma online de recrutare se dovedeste a fi de un real folos pentru  angajatorii care isi doresc sa gaseasca intr-un timp scurt candidatii adecvati.

Cele mai citite articole