Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Top 4 unelte pe care le are în dotare orice meșter iscusit

Întotdeauna este bine să ai câteva unelte la îndemână în debara pentru orice eventualitate. Niciodată nu știi cum se poate sparge o țeavă sau poate ușa unui dulap s-a desprins pur și simplu într-o zi. Tocmai de aceea, este recomandat să ai câteva unelte pentru orice eventualitate. Bineînțeles că abundența acestora nu este egală cu nivelul de dibăcie. Adică, dacă dispui de foarte multe scule asta nu înseamnă că și știi cum să le folosești pe toate. 

Omul este proiectat ca să învețe. Așa că, citește acest articol până la final și află câteva unelte ce ți-ar putea fi de folos în casă. 

Iată 4 unelte pe care nu se va pune praful în debara

  1. Mașinile de găurit și înșurubat cu acumulator

Aceste unelte sunt folositoare în casa oricărei persoane, fiind foarte ușor de folosit. Indiferent de nivelul de experiență, fiecare poate da o gaură sau înșuruba cu acestea. Printre cele mai populare sunt modelele fără fir care îți permit să efectuezi lucrările mai ușor. Acestea se alimentează pe baterii, reprezentând unele dintre uneltele de bază de care toată lumea are nevoie. Aceste bormașini pot prezenta ambele funcții sau doar una, spre exemplu mașinile de înșurubat de pe Belgarden.ro, așa că trebuie să fii puțin atent când alegi modelul. Pe Belgarden.ro găsești ambele variante la prețuri mai mult decât rezonabile.

  1. Ruleta

Mereu este nevoie de câteva măsurători. Fie atunci când te decizi să-ți renovezi apartamentul și trebuie să vezi dimensiunile sau poate îți comanzi ceva online și vrei să vezi dacă încape în spațiul disponibil, acestea fiind doar 2 dintre aplicațiile practice ale unei rulete. Este ușor de utilizat și foarte compactă, așa că nu te poţi plânge că-ți ocupă foarte mult loc. 

  1. Cuţitul utilitar

Cele mai citite articole

Cunoscut și sub numele de cutter, acest cuţit te salvează de la foarte multe marcări sau chiar tăieri de fire. Acesta este o extindere a mâinii unui meșter. Bineînţeles că îl poți utiliza ca pe un deschizător de colete, când cartonul acela este prea gros. Plus că nu se recomandă să-ți folosești cuţitele din bucatarie pentru deschiderea coletelor, deoarece pot fi contaminate cu diverse bacterii, mai ales dacă provin din altă ţară sau continent.

  1. Șurubelnița

Nu ar trebui să-ţi lipsească şurubelniţele din casă. Orice meșter iscusit are măcar câteva la îndemână tot timpul. Indiferent de modelul de care ai nevoie, există acum pe piață diverse kit-uri care dispun de fiecare dimensiune și model de care ai putea avea nevoie vreodată. Prezintă capete detaşabile, care se desprind extrem de ușor și sunt foarte convenabile pentru orice apartament cu spații mici de depozitare.

În concluzie, mereu este bine să ai câteva unelte în casă ca să nu depinzi de nimeni. Mai ales acum cand poţi viziona un tutorial simplu pentru a repara ceva rapid în casă. Este bine să fii independent. Însă în momentul în care situația te depășește este recomandat mereu să chemi un specialist. Acestea cu siguranţă că-ți vor rezolva problema.

Sursa foto: Unsplash.com 

Cele mai citite articole