Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Surse de finanțare: care este cea mai rapidă cale legală de a primi bani pentru afacerea ta?

Antreprenoriatul reprezintă întotdeauna o opțiune excelentă atunci când te gândești să ai mai multă autonomie pe latura profesională. Dar, în aceste momente, este de asemenea important să reții că nu totul este ușor, mai ales când vine vorba de viața financiară a companiei. Iar acum, în pandemie, mai mult decât înainte. Prin urmare, este bine să afli mai multe lucruri despre factoring, acest instrument care te poate ajuta în momentelele delicate pe care le ai în activitatea ta de business. 

Apelează la o firmă de factoring, dacă ai nevoie urgent de bani pentru business-ul tău! 

Când ești antreprenor, există o serie de factori care pot face dificilă accesarea unor tipuri de surse de finanțare pentru afacere. Aceste analize birocratice, efectuate de majoritatea instituțiilor financiare (mai ales de cele bancare), creează multe dificultăți oamenilor de afaceri. Mulți nu reușesc să obțină aprobarea pentru a profita de aceste surse de finanțare, mai ales când afacerile lor sunt mici.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru apariția companiilor de factoring. Cu ajutorul lor, a devenit mai ușor să găsești surse de finanțare pentru afaceri în calitate de mic întreprinzător (proprietar de firmă ori chiar PFA). Aici, merită menționat faptul că furnizarea unui serviciu de factoring este valabilă doar atunci când vorbim despre un avans pe creanțe comerciale.

Ai nevoie de surse de finanțare pentru companii? Află în cele ce urmează cum te poate ajuta aplicația electronică Instant Factoring! 

Există anumite modalități legale pentru a obține bani în scopul de a menține funcționarea deplină a unei afaceri. 

Principalele surse de credit pentru o companie pornesc de la propriul capital acumulat și capitalul său de lucru. 

Care este momentul potrivit pentru a căuta surse de finanțare pentru afacerea ta? 

Există într-adevăr un moment ideal în acest sens? În diferite situații de afaceri, sursele externe de finanțare sunt o opțiune bună. Una dintre ele, de exemplu, este atunci când antreprenorul realizează că profitul și fondul de rulment nu mai sunt suficiente pentru a-și plăti datoriile sau a asigura salariile pentru angajați (mai ales în pandemie). 

Un aspect important care trebuie evaluat atunci când se caută surse de finanțare a afacerii este costul acestor resurse ce urmează a fi atrase. Totul trebuie analizat cu maximă seriozitate, pentru a te asigura că această soluție rapidă nu se va transforma într-un obstacol greu de eliminat pe viitor. 

Cele mai citite articole

Întregul proces de obținere a unor noi surse de finanțare trebuie totuși să aibă loc înainte ca societatea să intre în incapacitate de plată. Deși analizele creditelor sunt destul de diversificate, în aproape toate cazurile, istoricul datoriilor restante va face mai dificilă atragerea de finanțe.

Cum funcționează aplicația Instant Factoring?

În această perioadă, apar tot mai multe instrumente moderne, inclusiv în domeniul financiar, menite să faciliteze viața profesională.

Un astfel de mijloc electronic este și aplicația digitală Instant Factoring destinată acelor mici antreprenori care au nevoie urgentă de cash. Este vorba de o platformă sigură, unde lucrurile se desfășoară cu promptitudine.

Proprietarii de afaceri care se confruntă cu dificultăți din pricina lipsei lichidităților, pot să urmeze pașii de mai jos:

●  Pasul 1: înscrierea pe platforma Instant Factoring.

●  Pasul 2: încărcarea facturii pe care vor ca să o încaseze imediat.

●  Pasul 3: o scurtă perioadă de așteptare în care echipa Instant Factoring va analiza cererea trimisă electronic și va expedia solicitantului un răspuns în decurs de cel mult 2 ore.

●  Pasul 4 (final): dacă cererea antreprenorului va fi aprobată, acesta va primi banii în circa 24 de ore, fără alte cereri sau proceduri complicate de natură birocratică.Intră chiar acum pe www.instantfactoring.com și vezi despre ce este vorba!

Cele mai citite articole