Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Subliniază-ți feminitatea cu un pandantiv unic din aur

Accesoriile și bijuteriile sunt elementele care pot transforma o ținută obișnuită într-una cu stil și cu personalitate. Din acest motiv, specialiștii din industria fashion recomandă tuturor persoanelor să acorde o atenție sporită și bijuteriilor, astfel încât ținutele să fie corect accesorizate și aspectul final să fie unul impecabil, elegant și autentic. Unul dintre accesoriile capabile să îmbunătățească aspectul unei ținute este chiar pandantivul, care reflectă personalitatea purtătoarei. 

Cei care sunt în căutarea unui magazin de bijuterii din aur pentru a găsi o gamă variată de pandantive, își pot îndrepta atenția către TEZAUR Shop. Pasionații de bijuterii vor regăsi aici o colecție impresionantă de bijuterii din aur sau cu diamant, realizate la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri atractive.

6 modele de pandantive care conturează aspectul feminin

1. Pandantiv cu inițiala numelui

Astăzi se pot găsi numeroase pandantive care să ilustreze creativ inițiala numelui celor  care le poartă, oferind un plus de eleganță, rafinament și autenticitate. Vestea bună este că sunt disponibile o mulțime de modele și fonturi de scriere care pot corespunde cu preferințele cumpărătoarei.

2. Pandantiv cu horoscop

Una dintre cele mai populare, râvnite și sigure idei de cadou este chiar pandantivul cu horoscop, care înfățișează zodia sărbătoritei. Gestul este într-adevăr impresionant, fiind o idee de cadou potrivită pentru orice ocazie: aniversare de relație, zi de nume, zi de naștere, promovare la serviciu, absolvirea studiilor etc.

3. Pandantiv în formă de cruce

Cele mai citite articole

Pandantivul în formă de cruce nu este destinat doar persoanelor religioase, ci poate să fie un element decorativ și pentru cele care admiră stilul boho chic, având posibilitatea de a-l adăuga la o rochie vaporoasă, midi, evazată.

4. Pandantiv în formă de inimă

Doamnele și domnișoarele care vor să-și contureze armonios feminitatea nu trebuie să ignore sub nicio formă pandantivele în formă de inimă. Se pot găsi și variante cu pietre prețioase, diamante, dar și variante simple, cu o estetică minimalistă.

5. Pandantiv în formă de gărgăriță

Femeile care sunt în căutarea unor modele potrivite de pandantive pentru sezonul estival le pot lua în calcul pe cele realizate din aur în formă de gărgăriță. Sunt ușor de găsit, iar varietatea de modele și culori este de-a dreptul impresionantă.

6. Pandantiv în formă de lacrimă

Pandantivul în formă de lacrimă poate fi de-a dreptul elegant și se integrează cu succes într-o varietate mare de ținute vestimentare. Cele mai căutate modele sunt cele realizate din aur.

Concluzie

Pandantivul din aur nu trebuie să lipsească sub nicio formă din colecția de bijuterii a unei doamne sau domnișoare rafinate, care își dorește să își sublinieze elegant feminitatea. 

Cele mai citite articole