Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sistem wireless cu microfon Sennheiser ew 135P G4 de utima tehnologie

A patra generatie de evolution wireless, face ca tehnologia wireless profesionala sa fie si mai flexibila, mai usoara si mai sigura. Pentru muzicieni, realizatori de film, vorbitori la congrese si in sala de curs, un microfon Sennheiser G4 este un sistem care pur si simplu creste odata cu cerintele. 

Sistemul wireless cu microfon Sennheiser ew 135P G4 este solutia wireless ideala pentru moderatori si reporterii TV in aer liber. Transmitatorul bodypack EK 100 G4 permite transmiterea vocii fara fir in videoclipuri live si asigura cea mai clara inteligibilitate a vocii. Sistemul wireless cu microfon Sennheiser ew 135P G4 cu capsula MMD 835 este rezistent chiar si in conditii meteorologice nefavorabile.

Microfoanele fara fir nu au fost niciodata atat de usoare si flexibile

G4 de la Sennheiser este a patra generatie a popularei serii wireless Sennheiser evolution si este ideal pentru aplicatii precum tururi, filmari in aer liber, in sali de conferinte sau cursuri. Cu seria 100 a lui G4, poti sincroniza in cateva secunde 12 canale. 

Cele mai citite articole

Aceasta caracteristica economiseste timp pretios in timpul configurarii. Sistemul beneficiaza de 1680 de frecvente folosibile de-a lungul a 42 MHz. Afisajul este inima sistemului, din care se pot face toate setarile relevante. Software-ul Wireless Systems Manager face monitorizarea sistemelor multicanal extrem de simpla si asigura un flux de lucru perfect.

Fiabilitatea transmisiei este foarte mare cu sistemul microfon Sennheiser G4

Microfonul Sennheiser are un sunet perfect chiar si la o distanta de 100 de metri. Acest lucru se datoreaza si puterii de transmisie de pana la 50 mW. In acest scop, in microfon au fost instalate capsule de microfoane cu rezistenta la feedback, si aceasta interactiune asigura securitatea transmisiei pana la ultimul rand al unei sali. Mai ales acolo unde totul trebuie sa fie corect intr-o fotografie. 

De exemplu la filmarile in aer liber, inconjurate de multe alte echipe de camere, G4 isi arata cu adevarat performanta. Te poti baza pe G4, intotdeauna si oriunde. Sennheiser Evolution wireless G4 este realizat pentru toate etapele, mici si mari, in interior si in aer liber. 

De aceea, muzicienii si designerii de sunet profesionisti deopotriva sunt entuziasmati de cel mai flexibil sistem live Sennheiser. Sistemul wireless cu microfon Sennheiser ew 135P G4 ofera flexibilitate maxima pentru inregistrarile in aer liber si pe teren. Este un sistem de microfon wireless robust, cu o calitate excelenta a sunetului, instalare simpla si usurinta in utilizare.

Cele mai citite articole