Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Protejați-vă de alergiile cauzate de aștepturile de pat

Nu există niciun obiect în gospodăria noastră care să primească la fel de puțină atenție ca o saltea! Este puțin cunoscut faptul că aproximativ 10% dintre oamenii din lume sunt hipersensibili la acarieni. Simptomele pot fi diferite – dificultăți de respirație, dureri în gât, astm sau piele. Alergiile sunt ceva extrem de neplăcut și, atunci când strică o noapte bună de somn, atunci sunt deja intolerabile! Mulți dintre voi ați întâmpinat această problemă și știți că alegerea oricărui element al dormitorului devine extrem de dificilă. Să facem alegerea mai ușoară, în numele sănătății!

Medicii ne sfătuiesc …

Ne-am consultat cu experți care au împărtășit faptul că lenjeria de pat ar trebui să fie albă, fără niciun model, iar la fabricarea ei nu ar trebui să existe lipici și butoane care să contribuie la dezvoltarea mai multor alergii. Este extrem de important ca locul în care dormi să fie ventilat și să nu existe umiditate ridicată. Recomandări suplimentare sunt spălarea lenjeriei de pat la o temperatură de 60 de grade. Dacă aveți animale de companie și acestea au acces gratuit la așternuturile dvs., va fi mai bine să le restricționați. Si inca ceva! Jucăriile de pluș ar trebui spălate des pentru că sunt cei mai neașteptați vectori ai acarienilor.

Lenjerie de pat care nu provoacă alergii?

Cele mai citite articole

Nu există un astfel de tip de lenjerie de pat! Numai o bună îngrijire a acestuia va preveni apariția alergiilor. Nu este vorba de țesătură, ci de rezistența lenjeriei de pat la spălare. Cea mai bună alegere în acest caz este un material care poate fi spălat cel puțin 60 de grade, de preferință până la 95 de grade. O concluzie importantă este că poliesterul nu este cel mai potrivit datorită proprietăților sale. Așa cum am spus mai sus, lenjeria de pat colorată nu este de preferat, deoarece după câteva spălări se va estompa și va arăta uzată. Este mai bine să cumpărați o pătură de bumbac albă sau mixtă, care să reziste la temperaturi mai ridicate în mașina de spălat. Vă recomandăm ca pătura să aducă răcoare vara! Păturile grele păstrează căldura, ceea ce ar ajuta la dezvoltarea acarienilor.

Alege lenjerie de pat de înaltă calitate și origine stabilită. În acest fel veți fi siguri că, pe lângă confort, liniște și confort pe timp de noapte, veți oferi și protecție împotriva alergiilor.

Sursă: domi-tex.com

Cele mai citite articole