Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Proiecte pentru spații de birouri și centre comerciale de la Cross Design

Parametrii operaționali ai viitoarei clădiri sunt calculați chiar în etapa de elaborare a documentației de proiectare, deoarece, doar această abordare face posibilă realizarea funcționalității spațiilor din clădire. Poți solicita realizarea unui proiect pentru spații de birouri de la firma Cross Design. Proiectul ia în considerare amplasarea sălilor de lucru pentru a optimiza procesul de lucru al personalului. Se iau în considerare caracteristicile alimentării cu energie electrică, alimentării cu căldură, aerului condiționat, amplasării sistemelor de comunicații, conductelor de aer etc. Angajații firmei de proiectări sunt gata să realizeze un proiect pentru o clădire de orice complexitate: de la o mică clădire detașată la un centru de afaceri multifuncțional. După realizarea proiectului, aproape întregul proces de construcție se desfășoară la cheie, preluând soluția problemelor din domeniul construcțiilor și punerea în funcțiune a clădirii.

Caracteristici ale proiectului de construcției de clădiri de birouri

Procedura de construire a birourilor include 3 etape. Pregătirea pentru întocmirea unui proiect. În acest proces, sunt colectate toate informațiile necesare despre viitorul obiect, iar principalele probleme sunt discutate cu clientul și constructorul. Clădirile de birouri sunt împărțite în mai multe clase – de la „A” la „E”. Cea mai populară este construirea de birouri clasele „A” și „B”, deoarece acestea sunt convenabile pentru personal și inspiră încredere în rândul clienților. Astfel de obiecte sunt amplasate în clădiri noi sau clădiri care au suferit reconstrucții majore. Acestea sunt dotate cu parcări spațioase și convenabile, au un aspect eficient al fiecărui etaj, fațadă și decorațiuni interioare fiabile, ferestre moderne, cel puțin un sistem de aer condiționat cu două conducte, ascensoare rapide și multe altele.

Cele mai citite articole

La realizarea unui proiect pentru un birou modern, se acordă o deosebită atenție securității. Toate spațiile sunt amplasate astfel încât un străin să nu aibă șansa de a intra neobservat pe teritoriu. Se aplică sisteme de control și gestionare a accesului. Siguranța la incendiu trebuie să fie realizată la un nivel ridicat. În caz de urgență, trebuie să existe spații de evacuare pentru ca angajații și vizitatorii să fie evacuați într-un timp scurt.

Proiecte pentru spații comerciale

Cross Design realizează proiecte pentru diverse spații comerciale, care includ  orice clădiri și structuri necesare desfășurării activităților comerciale. Acestea pot fi clădiri administrative, de birouri, de vânzare cu amănuntul, de agrement, industriale. Proiectele diferă în funcție de scop, condiții tehnice, tip, dimensiune, design. Firma de proiectări se ocupă și de proiecte pentru construcția de spații comerciale de toate tipurile și de orice complexitate.

Pentru cele mai bune rezultate, activitățile comerciale ar trebui desfășurate în incinte special destinate acestora. Clădirile pentru un magazin și un service auto, de exemplu, sunt foarte diferite. Cross Design va realiza cel mai potrivit proiect pentru construirea spațiului tău comercial. Un proiect pentru un centru de birouri de afaceri poate fi dezvoltat individual, luând în considerare toate caracteristicile activităților. Clădirea comercială permite realizarea acestui lucru. De asemenea, poți solicita un proiect pentru a construi propria clădire pentru a o închiria.

Cele mai citite articole