Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Principalele avantaje ale rinoplastiei

Rinoplastia este una dintre cele mai cunoscute tipuri de operatii estetice. Aceasta este ceruta pentru a modela nasul, care este foarte vizibil pe fata. El poate sa fie operat si sa aiba ulterior un varf mai mic sau mai ascutit, sa fie cu o forma dreapta si mai ingussta. Totul este masurat astfel incat sa se incadreze perfect cu celelalte trasaturi faciale. La Dr Panturu poti face operatie de rinoplastie cu rezultate foarte frumoase. 

Iata principalele avantaje pe care le poti avea in ceea ce priveste rinoplastia: 

O rinoplastie te ajuta sa ai mai multa incredere in sine

Aspectul neplacut al nasului te poate determina sa ai mai putina incredere in sine. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii apeleza la acest tip de operatie. Doctorul te poate ajuta sa ai un nas frumos, care sa te ajute sa cresti increderea in sine si care te poate sustine in a avea o stima de sine ridicata intotdeauna. 

Respiratia este adeseori imbunatatita atunci cand se face o rinoplastie

Cele mai citite articole

Rinoplastia poate corecta si anumite defecte ce impiedica buna respiratie. De aceea este posibil, in functie de situatia ta, sa obtii si o respiratie mult mai buna in urma acestei interventii chirurgicale. Doctorul o sa poata sa iti spuna care sunt zonele modelate si daca ai parte si de acest tip de efect. 

Intreg aspectul fetei este pus in valoare de noua forma a nasului

Fata este un intreg format din mai multe elemente cre se pot pune in valoare reciproc. De aceea este important sa existe o armonie vizuala si sa se poata modela anumite parti pentru a exista un echilibru al formelor existente. 

Asadar, daca nasul se poate modifica, atunci si ochii sunt scosi in evidenta sau pometii sunt mult mai vizibili, etc. Este bine sa poti face operatia alaturi de un doctor care sa aiba dorinta de a te ajuta sa obtii cea mai frumoasa versiune a ta. La Dr Panturu o sa ai parte de profesionalism si dedicatie. O sa poti sa te bucuri de rezultate pe masura asteptarilor tale. 

Cele mai citite articole