Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Optează pentru birourile de închiriat din Timișoara care se adaptează nevoilor tale

Un spațiu de birouri nu este doar un loc în care se desfășoară activitatea zilnică; el este, de fapt, un factor care poate influența succesul sau eșecul unei afaceri. De la satisfactia membrilor echipei tale până la percepția formata asupra brandului tău, locul în care îți așezi biroul poate avea un impact semnificativ. De aceea, oferim o gamă largă de spații de birouri de închiriat în Timișoara, capabile să se adapteze oricăror nevoi. Află de ce ar trebui să ne alegi pe noi ca prima opțiune atunci când îți cauți un nou birou.

Prețurile competitive pentru spatii de inchiriat Timisoara

Oferim o gamă variată de spatii, atat birouri de inchiriat, cat si spatii depozitare, cu prețuri începând de la 2,5€/m². Această flexibilitate în costuri vine ca o asigurare din partea noastră că există o opțiune pentru fiecare buget. Faptul că nu există un comision pentru închiriere este un alt avantaj, intrucat tranzacțiile pe care le încheiem sunt direct intre noi si clienti.

Totuși, este important de menționat că prețul poate suporta modificări în funcție de mai mulți factori. Suprafața, stadiul în care se află spațiul la momentul actual, etajul pe care se află biroul, precum și durata contractuală pot influența prețul final.

O altă facilitate este faptul că, pentru fiecare lună achitată în avans, oferim un discount de 1%. Acest lucru poate însemna economii semnificative pe termen lung pentru afacerea ta. Această abordare flexibilă și orientată către client face din Delcase o alegere excelentă pentru orice afacere în căutarea unui spațiu de birou de închiriat.

Flexibilitatea

Delcase oferă spatii de inchiriat pentru birouri cu diferite dimensiuni, începând de la 14m², ceea ce înseamnă că poți să alegi un birou care se potrivește nevoilor tale. Pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă, ai posibilitatea să închiriezi un spațiu mai mare pentru a susține această creștere.

Știm că fiecare afacere are nevoi specifice și unice. Unele companii pot avea nevoie de un spațiu deschis pentru a promova colaborarea și comunicarea, în timp ce altele pot avea nevoie de birouri individuale sau săli de întâlnire separate. Înțelegem această diversitate a nevoilor și tocmai de aceea oferim spații de birouri flexibile, care pot fi configurate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui client.

Amplasarea spatiilor

Cele mai citite articole

Birourile pe care le oferim spre inchiriere sunt situate în Calea Buziașului din Timișoara, la o distanță foarte mică de firme importante precum Continental Automotive și Vitesco Technologies. Această localizare îți oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu vibrant și în plină dezvoltare.

În plus, așa cum știi deja, în afaceri locația este crucială. Ea poate influența atât accesibilitatea angajaților și clienților, cât și vizibilitatea companiei tale. Această zonă este la o distanță convenabilă de principalele puncte de interes, cum ar fi mijloacele de transport, magazinele Lidl, Auchan și Kaufland, precum și zonele rezidențiale Moșnița Nouă, Urseni, Calea Urseni, zona Soarelui, Girocului.

De asemenea, accesibilitatea este esențială pentru a asigura o logistică bună și pentru a atrage o gamă largă de clienți. În această privință, spatiul pentru birouri de inchiriat este excelent poziționat, având acces facil la mijloacele de transport în comun. Locația include și avantajul accesului cu TIR-ul fără autorizație specială, ceea ce poate fi esențial pentru companiile care depind de transportul de mărfuri.

Un alt avantaj al acestei locații este disponibilitatea locurilor de parcare gratuite, un beneficiu adăugat pentru angajați și clienți deopotrivă. Astfel, nu doar că te bucuri de un spațiu de birou excelent, dar și de o locație care îți va aduce un avantaj competitiv.

Dotările cladirii

Toate birourile de închiriat vin cu facilități moderne, cum ar fi lift cu o capacitate de până la 1000 kg, sistem de încălzire cu centrală termică pe gaz, geamuri termopan și podele cu gresie, beton sau mochetă. Aceste facilități asigură că biroul tău va fi confortabil și eficient din punct de vedere energetic. Iar daca ai nevoie si de un depozit de inchiriat Timisoara in imediata vecinatate a biroului, Delcase iti ofera si acest gen de spatii in aceeasi cladire, pe care le poti inchiria in functie de nevoia ta punctuala (personala sau comerciala).

Disponibilitatea imediată

Dacă ai nevoie de un birou cât mai repede, ai ajuns unde trebuie. Încă avem disponibilitate imediată pentru cateva din spațiile de închiriat dedicate birourilor, ceea ce înseamnă că poți să începi să lucrezi în noul tău sediu în cel mai scurt timp posibil.

Am prezentat mai multe motive solide pentru a alege oferta noastră atunci când cauți un spatiu de inchiriat Timisoara, dar nimic nu poate înlocui experiența unei vizionări la fața locului. Te invităm să ne contactezi și să programezi o vizită pentru a vedea cu proprii tăi ochi ceea ce îți oferim. Te asigurăm că vom fi alături de tine în fiecare pas al procesului de închiriere, de la vizionare până la configurarea spațiului tău de birou.

Dacă ai întrebări sau dorești să programezi o vizită, nu ezita să ne contactezi prin email sau WhatsApp la datele de contact menționate pe site.

Cele mai citite articole