Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oferă copilului tău un smartwatch pentru a-l şti în siguranţă tot timpul

Deşi la şcoală copiii nu au voie cu telefoane mobile, un dispozitiv inteligent cum este un smartwatch este rareori observat sau interzis. Atâta timp cât părinţii îl fac cadou celor mici pentru siguranţa lor, pentru a-i putea monitoriza şi pentru a-i ajuta în cele mai dificile situaţii, pentru a-i proteja şi a-i ţine în siguranţă, sprijinindu-i totodată să exploreze lumea şi să fie curajoşi, ceasul smart reprezintă o investiţie foarte bună. 

Ceasurile inteligente cu funcţia GPS reprezintă o soluţie excelentă pentru a ţine legătura cu copiii care sunt încă prea mici pentru a deţine un telefon mobil sau pentru a-l lua la şcoală, dar suficient de mari pentru a pleca singuri şi a se întoarce singur de la şcoală.

De ce ar avea un copil nevoie de un smartwatch?

Ceasul inteligent este mai mult decât un ceas, este un dispozitiv de supraveghere ideal pentru părinţi, este un mijloc eficient de comunicare cu copilul şi un dispozitiv de securitate şi educaţional în acelaşi timp.

Din moment ce există o astfel de tehnologie la un preţ extrem de accesibil, de ce nu s-ar bucura atât părinţii, cât şi copiii de ea? Ceasurile inteligente permit părinţilor să ţină legătura cu cei mici, să comunice, fiind o soluţie bună de monitorizare a locaţiei în care copiii se află. Aceste dispozitive permit o comunicare extrem de rapidă cu copiii şi astfel părinţii vor şti în permanenţă unde se află aceştia, chiar dacă nu vor răspunde apelului telefonic.

Caracteristici utile pe care trebuie să le îndeplinească un ceas smart pentru copii

Cele mai citite articole

Pentru că părinţii să fie siguri că au făcut cea mai bună alegere pentru copiii lor, este important să ţină cont de anumite caracteristici pe care trebuie să le îndeplinească ceasul inteligent. Fără o funcţie de telefon şi de apel video, acest dispozitiv nu ar trebui să prezinte interes pentru părinţi, la fel şi fără funcţia de GPS sau tracker GPS. Acestea sunt cele mai importante funcţii pentru care părinţii şi cumpăra un ceas smart.

Sunt şi unele modele care permit părinţilor să îşi asculte copilul în timp real, dar şi funcţia de cameră şi media player, foarte interesante şi atractive pentru copii. Sunt modele de ceasuri smart care au jocuri educaţionale sau jocuri distractive pentru copii, astfel încât aceştia să nu se plictisească în drum spre casă în mijlocul de transport în comun pe care îl folosesc, de exemplu.

Tehnologia modernă nu este un lucru de care părinţii trebuie să fie speriaţi şi copiii să fie privaţi, ceasurile smart reprezentând o alegere inteligentă, modernă şi eficientă pentru toţi utilizatorii, indiferent de vârstă. 

Ceasurile smart pot fi folosite începând cu vârsta şcolară, fiind utile pentru părinţi şi copii. Dacă au şi funcţii de monitorizare a activităţii fizice, astfel încât impactul să fie unul pozitiv asupra sănătăţii celor mici. Telefoanele inteligente nu numai că permit părinţilor să ştie în permanenţă unde sunt copiii lor, ci şi să ajute copiii să renunţe la o viaţă sedentară şi să adopte un stil de viaţă activ.

Cele mai citite articole