Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microsoft Dynamics CRM – transformă contactele în clienți

Cu Dynamics 365 CRM, contactele se vor transforma în clienți și clienții în ambasadorii afacerii. Microsoft Dynamics 365 este un sistem modern flexibil CRM (managementul relațiilor cu clienții), care reprezintă cea mai eficientă armă în cursa competitivă pentru utilizatorul modern.

Cu ajutorul acestui sistem, se poate obține o imagine cuprinzătoare a relației cu clienții – se va ști exact de ce au nevoie în orice moment și li se vor oferi servicii excelente înainte, în timpul și după vânzare.

Microsoft Dynamics 365 CRM: noul tip de clienți necesită o nouă abordare de lucru

Microsoft Dynamics CRM este soluția privind gestionarea relației cu clienții și cu partenerii de afaceri. Soluția CRM de lider Microsoft oferă tot ce este nevoie pentru a face consumatorilor o propunere comercială irezistibilă. Cu ajutorul soluției Microsoft CRM, se oferă clienților servicii complete prin toate canalele de comunicare și răspuns rapid și precis la întrebările lor, oferind în același timp echipei proprii tot ceea ce are nevoie pentru a oferi clienților servicii personalizate.

Cu Microsoft Dynamics 365 CRM, se optimizează fiecare pas al relației cu clienții

Se vinde mai mult, mai repede și cu mai mult succes. Cu ajutorul sistemului CRM, comercianții cu amănuntul obțin o viziune la 360 de grade a clienților, își pot anticipa nevoile și pot oferi cel mai potrivit produs sau serviciu. În același timp, automatizarea sarcinilor de rutină și aplicarea celor mai bune practici mondiale sporesc eficiența muncii – comercianții sunt liberi să se concentreze în totalitate pe răspunsul în cel mai bun mod la nevoile în schimbare ale clienților.

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Cele mai citite articole

Dynamics 365 CRM ajută la planificarea și implementarea campaniilor de marketing și publicitate, bazate pe informații complete și cunoștințe ale utilizatorilor. Cu ajutorul acestuia există siguranţa că mesajele corecte ajung la utilizatorii potriviți prin cele mai eficiente canale de comunicare. Cu ajutorul sistemului software se pot optimiza costurile de marketing, iar rezultatele campaniilor sunt ușor de raportat, urmărit și analizat.

Dynamics 365 oferă funcții de vânzare și marketing automate, integrate și inteligente care conectează, prioritizează și convertesc clienții potențiali în clienți plătitori. Este construit pe Microsoft Azure, care oferă atât o platformă de încredere, cât și un ecosistem larg de servicii. 

Aplicații foarte adaptabile

Aplicațiile din Dynamics 365 sunt adaptabile fiecărei afaceri, precum și nevoilor departamentale specifice. Fiecare aplicație este concepută pentru a funcționa excelent pe cont propriu, dar funcționează și mai bine împreună. Aceste aplicații bazate pe browser sunt accesibile de oriunde, pe orice dispozitiv și există, de asemenea, o gamă bogată de aplicații mobile disponibile. Și, cu instrumentele de administrator furnizate, va exista un control final asupra modului în care serviciile și aplicațiile sunt configurate pentru a satisface nevoile de afaceri și de securitate. 

Dynamics 365 le permite utilizatorilor să construiască aplicații pe cont propriu utilizând experiența de creare a aplicațiilor cu indicare și clic în aplicațiile Microsoft Power. Este similar cu construirea unui PowerPoint, iar motorul vizual și puterea fluxului de lucru sunt toate automatizate. Inteligența încorporată permite afacerii să obțină informații rapide și acționabile care pot fi optimizate și mai mult cu servicii AI suplimentare, atât pe Azure, cât și prin utilizarea de aplicații de informații AI construite special, precum Customer Insights. 

Cele mai citite articole