Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Laura cosoi si smiley

Laura cosoi si smiley

Introducere

Laura Cosoi este o actrita si prezentatoare de televiziune romana. A devenit cunoscuta prin postarea de fotografii pe retelele de socializare si prin prezenta sa in diverse emisiuni TV. Una dintre cele mai populare postari ale sale este cea cu un zambet plin de bucurie, care include si emoticonul "Smiley". Acest zambet a devenit un simbol al bucuriei si al optimismului in randul fanilor ei.

Copilaria

Laura Cosoi s-a nascut in Bucuresti, Romania, pe data de 1 august 1981. A fost crescuta de parintii ei in aceeasi zona. In copilarie, parintii ei au incercat sa-i insufle sentimente de optimism, bucurie si entuziasm. De asemenea, ei au incurajat-o sa-si urmeze visele si sa-si descopere pasiunile.

Cariera

In anul 2005, Laura a aplicat pentru un rol in serialul de televiziune "Un show obisnuit". Acest lucru a marcat inceputul carierei sale de actrita. De-a lungul anilor, ea a jucat in numeroase seriale si filme, precum si in emisiuni de divertisment. In anul 2012, Laura si-a inceput cariera de prezentatoare de televiziune si s-a alaturat echipei emisiunii "Dansez pentru tine".

Engagement-ul cu fanii

Cele mai citite articole

In prezent, Laura Cosoi ramane activa si pe retelele de socializare, unde interactioneaza cu fanii sai. Ea posteaza regulat poze si clipuri video care reflecta stilul ei de viata pozitiv si optimismul. De asemenea, ea comenteaza si raspunde la intrebarile fanilor si face tutoriale video despre moda si frumusete.

Fotografia cu smiley

Una dintre cele mai populare postari ale sale este cea in care se afla zambitoare, cu emoticonul "Smiley" pe fata. Aceasta poza a devenit un simbol al optimismului si al bucuriei pentru fanii sai. De asemenea, aceasta fotografie a primit multe aprecieri si comentarii pozitive.

Viata personala

In prezent, Laura locuieste in Bucuresti, Romania. Ea are o relatie de lunga durata cu partenerul sau, pe care il considera ca pe un suport important in viata ei. De asemenea, ea are un caine pe care il adora si ii dedica mult timp. Ea se pare ca este o persoana foarte iubitoare si deschisa, care isi pastreaza optimismul in orice situatie.

Concluzie

Laura Cosoi este o actrita si prezentatoare de televiziune romana care isi impartaseste optimismul si bucuria cu lumea prin intermediul retelelor de socializare. Fotografia ei cu zambetul si emoticonul "Smiley" devine rapid simbolul stilului ei de viata plin de optimism si bucurie. Ea este o persoana foarte deschisa care isi urmeaza visele si pasiunile si isi ofera intotdeauna suportul fanilor sai.

Cele mai citite articole