Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iustin Paraschiv, Carmistin: „Anunțăm lansarea primei ferme de pui BIO din România”

Iustin Paraschiv, Carmistin: „Anunțăm lansarea primei ferme de pui BIO din România”

Organizația Carmistin sărbătorește un moment semnificativ în industria agroalimentară din România prin deschiderea primei ferme de pui BIO, marcând astfel angajamentul său față de calitate și sustenabilitate. Această inițiativă inovatoare extinde portofoliul La Provincia cu Pui Bio Hrănit Sănătos, un produs premium de vârf al brandului.

Această inaugurare confirmă angajamentul lui Carmistin de a dezvolta o gamă variată de produse BIO, subliniind faptul că alimentele sănătoase și de înaltă calitate sunt esențiale pentru misiunea lor.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin: „Am inaugurat prima fermă de pui bio din România

Carmistin a adus o contribuție majoră la peisajul românesc prin lansarea primei ferme de pui bio din țară. Această realizare nu doar că marchează un moment important în industria agroalimentară, ci reflectă și promisiunea companiei de a produce alimente sănătoase și sustenabile în România.

Evenimentul de inaugurare a evidențiat nu doar produsul final, Puiul Bio Hrănit Sănătos La Provincia, ci și o viziune pe termen lung asupra producției BIO din România. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestui moment, afirmând că inaugurarea acestei ferme reprezintă o etapă cheie în planul lor ambițios.

Lansarea primei ferme de carne de pui bio reprezintă un moment foarte important pentru noi și este în concordanță cu planurile noastre de producere a hranei bio în România. Cererea pentru produse precum Puiul Bio La Provincia este un semn că piața este matură și că oamenii sunt tot mai interesați de calitatea și sustenabilitatea hranei sănătoase„, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Noua fermă Carmistin este situată în comuna Leleasca, în județul Olt. Compania are planuri îndrăznețe de a extinde gama de produse BIO în viitor.

Concentrându-se pe producția de hrană sustenabilă, Carmistin își propune să-și întărească prezența în domeniul produselor BIO, deschizând noi ferme specializate. Această decizie vine în întâmpinarea cererii în creștere pentru alimentele BIO, pe măsură ce publicul de larg consum se preocupă din ce în ce mai mult de originea și calitatea produselor pe care le cumpără.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, aduce un nou produs pe piață – Puiul Bio Hrănit Sănătos

La Provincia este un brand de referință în industria agroalimentară din România, oferind publicului de larg consum o gamă variată de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

Cele mai citite articole

Brandul nu se limitează doar la a furniza produse alimentare; el oferă o experiență culinară deosebită, promovând gustul autentic al cărnii de pasăre. Fiecare produs La Provincia este un simbol al calității, datorită procesului riguros de producție, care pune accentul pe utilizarea ingredientelor naturale și a tehnologiilor menite să păstreze valorile nutriționale.

Puiul Bio La Provincia Hrănit Sănătos, provenind din noua fermă, este un exemplu de produs ecologic și autentic românesc. Produsul este disponibil pe piață începând cu data de 1 noiembrie 2023, cu gramajele variind între 700 și 1.200 grame pe tăviță.

Acest produs premium reprezintă angajamentul Carmistin pentru calitate, sănătate și respect față de mediul înconjurător. Produsul se distinge prin:

  • Selectarea atentă a hranei păsărilor din cereale BIO proprii, contribuind la gustul autentic românesc și la calitatea superioară a produsului;
  • Creșterea păsărilor în condiții de libertate, adaptate nevoilor lor;
  • Folosirea de materii prime nefiind modificate genetic, pentru menținerea integrității naturale și sănătoase a puilor;
  • Absența pesticidelor, antibioticelor și aditivilor de sinteză.

Producția de pui bio implică un proces complex, fiecare etapă fiind efectuată cu responsabilitate și în conformitate cu normele europene, pentru a asigura calitatea produsului final și un impact minim asupra mediului înconjurător.

Carmistin, ca lider în creșterea sustenabilă a păsărilor, a implementat un sistem de producție BIO  ce respectă cele mai înalte standarde din industrie, în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin producerea și comercializarea produselor BIO, Carmistin sprijină dezvoltarea agroalimentară sustenabilă și responsabilă în România. Sub îndrumarea antreprenorului vizionar Iustin Paraschiv, Carmistin devine un promotor al schimbărilor benefice în industria agroalimentară din România, prin producerea și promovarea produselor BIO. Această abordare reflectă angajamentul ferm al organizației față de sustenabilitate, punând în prim plan calitatea și responsabilitatea în producția alimentară.

Iustin Paraschiv a devenit un nume important în industria agroalimentară din România, fiind recunoscut nu doar ca un antreprenor de succes, ci și ca un lider inspirațional. Fiecare decizie și investiție făcută reflectă viziunea sa clară asupra unei industrii agroalimentare care nu doar furnizează alimente de înaltă calitate, ci și acționează ca un agent de schimbare pozitivă în societate.

Prin această promisiune pentru un viitor mai bun, Organizația Carmistin răspunde nu doar nevoilor actuale ale consumatorilor, ci și anticipează cerințele viitoare ale unei societăți în continuă evoluție.

Cele mai citite articole