Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Îngrijire intimă doar cu ingrediente pure? Da, se poate! Iată cum

Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce ingredientele produselor de îngrijire intimă nu sunt menționate pe etichetă? Ori, dacă sunt, de ce îți este greu să identifici substanțele cu potențial alergen? Răspunsul este mai simplu decât te așteptai! 

Multe dintre produsele convenționale pentru igiena intimă conțin ingrediente toxice, care determină reacții alergice atunci când ajung pe piele și, ulterior, în sânge. Din această cauză, producătorii fie recurg la diferite tertipuri pentru a le ascunde pe etichetă, fie nu le trec deloc.

Din fericire, nu toate produsele de îngrijire intimă sunt la fel! Mai mult ca oricând, acum poți să alegi un ritual de îngrijire informat și responsabil, folosind doar produse cu ingrediente pure și sigure pentru zona intimă. Este o promisiune pe care brandul românesc Enroush le-a făcut-o femeilor din România și care astăzi este onorată.

Enroush: îngrijire intimă doar cu ingrediente pure, chiar și la menstruație

Povestea Enroush a pornit din nevoia de a oferi femeilor produse cu deosebită grijă pentru sănătatea lor. Creat de femei din grijă pentru femei, Enroush a redefinit îngrijirea intimă cu ingrediente naturale, care îți asigură, zi de zi, confort și susținere deplină.

Ce poate fi mai liniștitor decât să găsești un brand care înțelege perfect nevoile femeilor și care oferă produse cu deosebită grijă pentru sănătatea menstruală? Acum poți alege absorbante Enroush și tampoane Enroush făcute din bumbac 100% organic certificat GOTS, fără nimic ce ar putea dezechilibra flora vaginală.

Cele mai citite articole

Super absorbante pentru menstruații fără scurgeri, și în același timp hipoalergenice, cu pH neutru, absorbantele Enroush nu conțin înălbitori, parfumuri sau fibre sintetice, ca să-ți ofere liniștea pe care o meriți la menstruație și zi de zi. Și da, toate ingredientele sunt la vedere pe etichetă!

Rutina corectă de îngrijire a zonei intime

Rutina de îngrijire a zonei intime este absolut necesară. Atunci când este făcută corect, cu produse de îngrijire doar din ingrediente naturale, ea este esența sănătății vaginale.

Medicii ginecologi și dermatologi le-au spus femeilor, ani la rând, să evite produsele agresive, cu ingrediente chimice, care pot inflama organele genitale și, în acest fel, pot afecta echilibrul florei vaginale. Acum, cu ajutorul lor a fost creat un gel intim Enroush cu 95% ingrediente naturale, fără parabeni, sulfați, parfumuri sau alergeni.

Cu pH neutru, efect antibacterian și antiseptic, acesta curăță și hrănește pielea, asigurând totodată imunitatea pielii și protejând echilibrul intim cu o eficiență de 87% împotriva infecțiilor cu Candida albicans.

Echilibrul florei vulvovaginale este foarte sensibil și are nevoie de o îngrijire la fel de naturală și delicată. Când alegi o îngrijire 100% pură așa cum e cea de la Enroush, investești, de fapt, în sănătatea și bunăstarea ta.

Cele mai citite articole